Ζώδια και Επανασύνδεση σχέσης

Author:

Category:

Πόσο πιθανή είναι η επανασύνδεση με τον/την πρώην σου;

Τώρα μπορείς να δεις εύκολα ποιες είναι οι… επικρατούσες τάσεις αν ξέρεις το ζώδιό του. Γιατί τα ζώδια μπορούν  να σου πουν με μία πολύ καλή προσέγγιση αν και πως θα γυρίσει κοντά σου. Αν λοιπόν θέλεις να τον ξεπεράσεις μα δεν γίνεται, δες πιες είναι οι πιθανότητες να ξαναγυρίσεις κοντά του.

ΚΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Οι Κριοί χωρίζουν εύκολα. Τα ξαναβρίσκουν όμως το ίδιο εύκολα. Μην ξεχνάς άλλωστε πως είναι παρορμητικοί. Αν λοιπόν ο χωρισμός προέκυψε εξαιτίας ενός θερμόαιμου επεισοδίου, τότε μπορείς να χαμογελάσεις. Αν από την άλλη ήταν θέμα ρουτίνας δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά…

ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Πες μου πως κατάφερες να κάνεις Ταύρο να σε χωρίσει. Είναι το πιο σταθερό ζώδιο στο ζωδιακό κύκλο. Αν το αποφάσισε μόνος του τότε μπορείς να είσαι σίγουρος/η πως θα μείνει σταθερός στην άποψή του. Αν πάλι ήταν δική σου απόφαση μπορεί και να έχεις μία ελπίδα.

Πρέπει να διαβάσεις  Μηνύματα Χωρισμού & Επανασύνδεσης: Τι δεν πρέπει να στείλεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Λίγο εδώ και λίγο εκεί… γενικά οι Δίδυμοι είναι λίγο όπου φυσάει ο άνεμος. Αέρας τι άλλο να πούμε. Στο φλέγον ζήτημα της επανασύνδεσης; Απροσδιόριστη κατεύθυνση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Μήπως τον πλήγωσες; Αν ναι μην περιμένεις να γυρίσει πίσω, παραείναι ευαίσθητος για να το αντέξει. Αν πάλι όχι μπορείς να ελπίζεις σε επανασύνδεση.

ΛΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Λέων και περηφάνια είναι έννοιες ταυτόσημες. Αν λοιπόν περιμένεις να σε παρακαλέσει να γυρίσεις κοντά του … θα σου έλεγα τράβα για άλλα. Σπάνια παίρνει το δρόμο της επανασύνδεσης και συνήθως για τους λάθος λόγους-βλέπε εκδίκηση. Για να το κάνει πρέπει να το θέλει πολύ ε, και να κανακέψεις κι εσύ λίγο την υπερηφάνειά του.

Πρέπει να διαβάσεις  Νάρκισσος και απιστία: Γιατί το κάνει;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Εδώ έχουμε να κάνουμε με την πρακτική λογική. Καθώς ένα κι ένα κάνουν δύο για ένα Παρθένο, από την στιγμή που εξηγεί ένα χωρισμό με λογικά αίτια, συνήθως δεν… επανέρχεται. Μοναδικό παραθυράκι η λέξη χωρίζουμε να έπεσε στον αέρα ξεκάθαρα παρορμητικά. Αλλιώς θέλει πολύ προσπάθεια και μετάνοια.

Πρέπει να διαβάσεις  Νάρκισσος και απιστία: Γιατί το κάνει;

ΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Το βασικό πρόβλημα που θα συναντήσεις είναι φυσικά πως είναι αναποφάσιστος. Θέλει αλλά μην περιμένεις να κάνει το πρώτο βήμα αν  δεν του δώσεις εσύ το πράσινο φως ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις σου. Τα υπόλοιπα τα ξέρεις φροντίδα και αγάπη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΣΗ

Αν με οποιοδήποτε τρόπο πρόδωσες την εμπιστοσύνη του, τότε ξέρεις πολύ καλά πως δεν πρέπει να περιμένεις εξιλέωση, καθώς είναι γνωστό πως ο Σκορπιός είναι το πιο εκδικητικό ζώδιο. Αν θες μία ευκαιρία επιστράτεψε τον ερωτισμό σου ωστόσο έχε πάντα μες στο μυαλό σου πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ψάχνει απλά την εκδίκηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Χμ. Το ζώδιο με μότο είμαι ανεξάρτητος και μου αρέσει. Πολύ λίγα είναι αυτά που εσύ μπορείς να κάνεις για την επανασύνδεση. Τα πάντα είναι στο χέρι της θεάς τύχης, της κοινής παρέας και της διασκέδασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Αν η σχέση σας είναι καλή τότε ο Αιγόκερος είναι από τα ζώδια με τα οποία έχεις ίσως τις περισσότερες πιθανότητες να τα ξαναβρείς. Το περιβάλλον του θα σε βοηθήσει, συνεπώς κράτα επικοινωνία με κοινούς γνωστούς και φίλους.

Πρέπει να διαβάσεις  Τι ερεθίζει το κάθε ζώδιο στην καθημερινότητα του

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Ο έρωτα για ένα Υδροχόο όπως πολύ καλά ξέρεις περνάει μέσα από την φιλία. Έχεις αρκετά καλές πιθανότητες να τα ξαναβρείς μαζί του αν δεν τον πιέσεις και διατηρήσεις φιλικές σχέσεις μαζί του.

Πρέπει να διαβάσεις  Χωρίσατε αλλά τον αγαπάς ακόμα. Υπάρχει περίπτωση να γυρίσει;

ΙΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Είναι το ζώδιο το οποίο περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο θα κυνηγήσει την επανασύνδεση με όπλο του τι άλλο φυσικά από το ρομαντισμό του.

Xorismos Team
Xorismos Team
Η συντακτική ομάδα του xorismos.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Related Posts

περισσότερο

  Τι ερεθίζει το κάθε ζώδιο στην καθημερινότητα του

  Τα ζώδια λένε πολλά, όχι μόνο για τον χαρακτήρα μας, αλλά και για τις προτιμήσεις μας στο σεξ. Έφτασε η ώρα να μάθεις τι...

  Ο απόλυτος οδηγός για σεξ μέσα στο αυτοκίνητο

  Το σεξ στο αυτοκίνητο είναι κάτι που το κάνουν πολλά ζευγάρια. Δες πως να το κάνεις σωστά με τον φίλο σου χωρίς κινδύνους! Πέρα από...

  Νάρκισσος και απιστία: Γιατί το κάνει;

  Ένας νάρκισσος είναι πιθανό να προβεί σε απιστία μόνο κάτω από κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις. Τι περισσότερες φορές υπαίτια είναι ο φόβος και το άγχος...

  Μπορεί να ερωτευτεί ένας νάρκισσος;

    Ένας νάρκισσος για κάποιος είναι ένας άνθρωπος που αδυνατεί να ερωτευτεί γιατί αγαπά μόνο τον εαυτό του. Είναι όμως αυτή η αλήθεια; Ο νάρκισσος είναι...

  Πώς να τον ξεπεράσω γρήγορα και ανώδυνα;

  Το να ξεπεράσεις έναν άντρα δεν είναι πάντα το πιο εύκολο πράγμα, ειδικά εάν σε πλήγωσε με τα λόγια του. Έφτασε η ώρα όμως...