Επανασύνδεση σχέσης, πώς θα γυρίσει πίσω ο/η πρώην

0
4106
πως θα γυρίσει πίσω ο/η πρώην
πως θα γυρίσει πίσω ο/η πρώην

             Συμβουλές Επανασύνδεσης σχέσης μετά από χωρισμό

Χώρισες πριν λίγο καιρό με τον/την πρώην  σου αλλά δεν μπορείς να σταματήσεις να τον/την σκέφτεσαι και θέλεις να τον/την κερδίσεις πίσω.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να γυρίσει?Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να τα καταφέρεις; Ποια είναι η μέθοδος που θα  οδηγήσει στην επανασύνδεση με τον/την πρώην σου??

 

  • Απολογισμός της σχέσης: Πρώτα απ’ όλα πρέπει να καταλάβεις ποιος είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο χωρίσατε. Ναι, σίγουρα ειπώθηκε κάποια δικαιολογία όπως «Δεν πάει άλλο…» αλλά σίγουρα δεν είναι αυτός ο πραγματικός λόγος. Αν θέλεις να φτάσεις στην επανασύνδεση και να είστε καλά πρέπει να βρείς του λόγους που φτάσατε στο χωρισμό.
 
  • Δώσε χρόνο  στον εαυτό σου: Πρέπει να δεις την κατάσταση πιο ήρεμα και πιο ξεκάθαρα. Ο χωρισμός είναι ακόμα «φρέσκος» και σίγουρα σε κατακλύζουν συναισθήματα και σκέψεις:

«ΤΟΝ/ΤΗΝ ΘΈΛΩ ΠΊΣΩ ΞΑΝΆ»

«ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΕΡΔΊΣΩ»

«ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΩ ΜΑΚΡΙΆ ΤΟΥ/ΤΗΣ «

«ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΡΌΠΟΣ ΝΑ ΓΥΡΊΣΕΙ ΞΑΝΆ Ο/Η ΠΡΏΗΝ ΜΟΥ?»

Πρέπει να δώσεις στον εαυτό σου τον χρόνο να σκεφτεί μακρυά από τον/την πρώην σου. Είναι ένα αναγκαίο βήμα για την επανασύνδεση

  • Μην ρωτάς τι κάνει: Σίγουρα καίγεσαι να μάθεις τι κάνει αλλά δεν πρέπει. Μην ρωτάς τους φίλους της/του ή την οικογένεια του Μην κοιτάς τη σελίδα του/της πρώην σου στο facebook ή στο twitter.
  • Κόψε κάθε επικοινωνία: Και αυτό δε σημαίνει μόνο να μην πάρεις τηλέφωνο αλλά δεν πρέπει να στείλεις ούτε μήνυμα, ούτε email, ούτε inbox!!
  • Μην κάνεις πράγματα που θα μετανιώσεις: Μην παρακαλέσεις, μην δείξεις οτι ζηλεύεις ή οτι τον/ την έχεις ανάγκη, μην δείξεις ότι στεναχωριέσαι , μην προκαλείς τσακωμούς. Η λύπηση του/της δεν θα οδηγήσουν στην επανασύνδεση σας.
Πρέπει να διαβάσεις  Ζώδια και σχέσεις: Πώς αντιδρούν τα ζώδια στον χωρισμό;

  • Ανανεώσου: Άλλαξε χτένισμα ή στυλ. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και βγες με φίλους σου. Σίγουρα αυτό θα τον/την κάνει να αναρωτιέται και σίγουρα θα θέλει να μάθει τι συμβαίνει στη ζωή σου!