Τι σημαίνουν τα μηνύματα που σου στέλνει

Author:

Category:

Τα μηνύματα που σου στέλνει πολλές φορές είναι μπερδεμένα και δεν ξέρεις τι σημαίνουν; Μην ανησυχείς, έφτασε η ώρα να μάθεις θέλει να πεις!

Πόσες φορές έμεινες να κοιτάς την οθόνη του κινητού σου με απορία ή να συζητάς με τις φίλες σου επί ώρες, τι θέλει να πει με τα μηνύματα του, τα οποία ήταν πιο μπερδεμένα νοηματικά και από την Γραμμική Α’; 

Λοιπόν δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, ο σύντροφος σου είτε μιλάει την δική του γλώσσα και πρέπει να μάθεις να την καταλαβαίνεις, είτε θέλει να πει κάτι απ’ έξω που φοβάται να το εκφράσει ευθέως και στέλνει μπερδεμένα μηνύματα. 

Έφτασε η ώρα να δεις πως μπορείς να διαβάζεις τα μηνύματα του και να καταλαβαίνεις τι σημαίνουν. Πάμε να δούμε!

«Χρειάζομαι λίγο χώρο / χρόνο»

Εδώ θέλει να σου δείξει πως τα πράγματα είναι σοβαρά. Λογικά νιώθει πως πιέζεται και δεν θέλει να στο πει με μερικά μηνύματα που το κάνουν ξεκάθαρο, αλλά χρησιμοποιεί μία κλισέ ατάκα. Λογικά είτε θέλει να έχει κάτι χαλαρό μαζί σου, είτε υπάρχει κάποια άλλη που τον ενδιαφέρει. Ο καλύτερος τρόπος να απαντήσεις είναι, «Ναι το ίδιο νιώθω κι εγώ εδώ και καιρό». Η ζήλια του θα τον κάνει να το μετανιώσει.

Αποφεύγει τα γλυκόλογα

Εάν στα μηνύματα του δεν υπάρχουν γλυκόλογα και αποφεύγει συστηματικά να σου πει «σ’ αγαπώ», μην ανησυχείς. Τα μηνύματα που στέλνει δεν είναι μπερδεμένα, απλά αυτός φοβάται να παραδεχτεί ανοιχτά τα συναισθήματα του. Σε αυτή την περίπτωση φρόντισε να τα κόψεις από την πλευρά σου και κάνε μία εκτίμηση το πως θα κινηθεί. Εάν ενοχληθεί. γιατί είχε δεδομένη την έκφραση λατρείας προς το πρόσωπο σου και θα σου κάνει παράπονα, μην παραξενευτείς.

Μιλάει με ασάφεια για το μέλλον

Η ασάφεια του είναι δείγμα πως κρύβει κάτι. Δεν έχει αξία για εσένα να μάθεις τι και πως. Απλά θα πρέπει να φυλάγεσαι και να μην επενδύεις συναισθηματικά σε αυτόν. Τα μηνύματα τύπου «θα δούμε μέχρι τότε», «δεν είμαι σίγουρος», «ίσως έχω ένα ταξίδι τότε», σημαίνουν πως δεν θέλει παραπάνω δεσμεύσεις. Φρόντισε να πάρεις τα μέτρα σου και να του πεις ανοιχτά τι περιμένεις από έναν ιδανικό σύντροφο. Εάν δεν το κάνεις μην ξαφνιαστείς αν μία μέρα εξαφανιστεί.

Δεν λέει ποτέ με ποιον θα βγει

Ίσως νιώθει πως δίνει αναφορά. Τον εμπιστεύεσαι; Εάν ναι, τότε δεν έχει και τόσο σημασία με ποιον θα βγει. Ίσως είναι με μία φίλη του και φοβάται την αντίδραση σου. Εάν όμως έχει ύφος δικαιολόγησης ή είναι επιθετικός μέσα από τα μηνύματα που στέλνει, τότε θα πρέπει να προβληματιστείς γιατί σου μιλάει έτσι. Κάνε μία ξεκάθαρη συζήτηση και πες του τι σε ενοχλεί.

Αναφέρει συνεχώς κάποιο άλλο πρόσωπο

Εάν στα μηνύματα του αναφέρει συνεχώς κάποιο άλλο πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως έχει μεγάλο ρόλο στη ζωή του ή επιδιώκει να αποκτήσει. Δεν είναι τίποτα μπερδεμένο αν σου αναφέρει συνεχώς για το πόσο ικανή, έξυπνη ή εντυπωσιακή είναι η συνάδελφος του. Είναι ξεκάθαρο πως τη θαυμάζει και σε συγκρίνει με αυτή. Σε μία σχέση να θυμάσαι πως δεν θα επιτρέψεις ποτέ να σε συγκρίνουν. Οπότε τόνισε του πως σε ενοχλεί και να φροντίσει να το περιορίσει γιατί δεν χωράει κάποια άλλη πέρα από εσένα όσο είστε μαζί.

«Δεν έχουμε κανονίσει σίγουρα»

Όταν σου στείλει αυτό το μήνυμα σημαίνει πως θέλει να βγει με τους φίλους του και να είναι αντροπαρέα για να πουν τα δικά τους. Μπορεί να θέλει να γίνει κάφρος και να μιλήσει για την ομάδα του. Δεν θέλει να στο πει ανοιχτά, οπότε στέλνει ένα πολύ μπερδεμένο και ασαφές μήνυμα, εννοώντας όμως πως θέλει χρόνο με τους φίλους του. Μην του πεις να περάσει καλά, γιατί θα φανεί ειρωνικό!

«Ίσως…»

Αυτό είναι μία απάντηση που είτε δείχνει ενθουσιασμό, είτε ανάγκη να κρύψει μία έκπληξη. Τα μηνύματα που στέλνει με μία λέξη να ξέρεις είναι τα πιο εύκολα ερμηνεύσιμα. Θα σκέφτεσαι πάντα τον τρόπο που το λέει και θα καταλαβαίνεις τι σημαίνει κάθε φορά το «ίσως…». Γενικά είναι μία ατάκα που δείχνει πως έχει κάτι σίγουρο, αλλά δεν θέλει να στο επιβεβαιώσει για να μην σου χαλάσει την έκπληξη. Δεν είναι απίθανο όμως να το δεις και σε έναν καυγά. Σε αυτή την περίπτωση σου δίνει δίκιο.

«Θα είναι και μία φίλη»

Τα μηνύματα που σου τονίζουν πως υπάρχει και μία άλλη γυναίκα είναι ο τρόπος του να σε κάνει να ζηλέψεις. Όσες φορές σου στέλνει πως υπάρχει και άλλη στην παρέα του, είναι γιατί δεν έχει σκοπό να κάνει μαζί της κάτι, αλλά για να αντιδράσεις ή να προστατευτεί σε περίπτωση που σε δει κάποιος γνωστός σου. Είναι καλό σημάδι. Σε περίπτωση που δεν στο έλεγε θα έκρυβε κάτι και τότε θα έπρεπε να ανησυχείς!

«Η βραδιά θα είναι μεγάλη»

Έχει κανονίσει να βγει με τους φίλους του, θα γυρίσει πρωί σπίτι του και ιδανικά θα θέλει να κάνει στάση σε εσένα. Αυτό το μήνυμα είναι υπόσχεση για ένα δυνατό σεξ μετά την έξοδο σας. Φρόντισε αν είσαι με φίλες του να μην του αρνηθείς την συνάντηση ή την ένωση της παρέας σας. Στο τέλος θα σου βγει σε καλό!

Δεν σου στέλνει ποτέ πρώτος

Εάν περιμένει πάντα τα μηνύματα σου για να πει την καλημέρα, ο κύριος έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Είναι ένα δείγμα πως σε θεωρεί δεδομένη. Δοκίμασε να μην του στείλεις για να δεις πότε θα σε θυμηθεί, αλλά και για να τον εκνευρίσεις λίγο. Πάρε τον ρόλο του και γίνει εσύ αυτή που του στέλνει μπερδεμένα μηνύματα μέσω της σιωπής.

Δείχνει εκνευρισμό

Αν κάποιες φορές τα μηνύματα του είναι γεμάτα «δηλητήριο», αυτό σημαίνει πως είναι ενοχλημένος για κάτι και δεν το έχεις καταλάβει ακόμα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σε αυτή την περίπτωση είναι να το συζητήσεις ήρεμα και ν’ αποφύγεις τον μελλοντικό καυγά που θα τα έχει μαζεμένα.

Γκρινιάζει

Εάν τα μηνύματα του είναι γεμάτα γκρίνια, παράπονα και παρατηρήσεις, τότε σου έχω πολύ καλά νέα! Σημαίνει πως είναι ερωτευμένος και περιμένει περισσότερα από εσένα και δεν στο λέει. Μην είσαι ψυχρή μαζί του, άκου τα παράπονα του και δώσε του περισσότερη φροντίδα και περισσότερη αγάπη, όχι μόνο από κοντά, αλλά και από τα μηνύματα σου.

Πρέπει να διαβάσεις  Πώς να γίνεις ένας γοητευτικός αφηγητής
Xorismos Team
Xorismos Team
Η συντακτική ομάδα του xorismos.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Related Posts

περισσότερο
  Πρέπει να διαβάσεις  Πώς θα τον κάνω να θέλει σχέση και να με δει επιτέλους σοβαρά;

  Ερωτικές Προβλέψεις Ιουνίου 2020

  Είσαι έτοιμος να μάθεις τι σου επιφυλάσσει ο Ιούνιος στα ερωτικά; Η αρχή του γίνεται αυτόν το μήνα και οι εκπλήξεις φαίνεται πως είναι...

  Ελεύθερη σχέση: Πότε την έχεις και ποια τα όρια της;

  Η ελεύθερη σχέση είναι ένας ιδιαίτερος τύπος ερωτικής επαφής, με μία σχετική αποκλειστικότητα. Είναι κάτι όμως που σε καλύπτει και αν ναι πότε την...

  Στάσεις σε καναπέ για εγγυημένους οργασμούς

  Οι στάσεις στον καναπέ είναι το next level στο σεξ και μπορείς να γίνεις δάσκαλος ή δασκάλα σε αυτές διαβάζοντας πως να τις κάνεις...

  Φλερτ με τα μάτια

  Το φλερτ με τα μάτια, είναι η πρώτη οπτική επαφή που δείχνει αν κάτι θα πάει καλά ή όχι. Μάθε τη λειτουργία του βλέμματος...
  Πρέπει να διαβάσεις  Μήπως έχεις τον «αντροδιώχτη»? Πώς θα το καταλάβεις και τι να κάνεις γι’ αυτό;

  Τι ερεθίζει το κάθε ζώδιο

  Το κάθε ζώδιο έχει διαφορετικά γούστα στον έρωτα και το κρεβάτι. Μάθε τι ακριβώς το ερεθίζει και το φτιάχνει, ώστε να δεις τη συμβατότητα...

  Πώς Να Κάνω Καλό Κρεβάτι

  Το καλό κρεβάτι σημαίνει σεξ με αντοχές και διάρκεια. Μάθε όλα τα μυστικά για να απογειώσεις στα ύψη την ηδονή και να έχετε πολλούς...
  Wishlist 0
  Continue Shopping