Σκορπιός και χωρισμός: Πώς να αποφύγεις την μανία του και πώς θα τον ξαναφέρεις πίσω.

0
991

Ξέρεις ήδη πως μιλάμε για ένα πολύ κλειστό ζώδιο με την κακή φημή του εκδικητικού.

Δυστυχώς αυτό δεν είναι τελείως ψέμα αφού ο Σκορπιός όσο και να αποζητά την σχέση και έναν σταθερό σύντροφο δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα το γεγονός ότι πληγώθηκε, είτε έχει φύγει αυτός από την σχέση είτε έχεις φύγει εσύ.

Ο πληγωμένος του εγωισμός θα μπει μπροστά και θα σηκώσει γρήγορα άμυνες με αποτέλεσμα να δυσκολευτείς να τον προσεγγίσεις ή να τον κάνεις να σε ακούσει ειλικρινά και χωρίς να είναι ήδη αρνητικά προκατειλημμένος.

Είναι δύσκολο να ξανακολλήσεις τα κομμάτια όμως σίγουρα

δεν είναι αδύνατον.

Ο Σκορπιός λειτουργεί με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο με αποτέλεσμα να μπορείς να προβλέψεις τις κινήσεις του και έτσι να τον ξαναφέρεις στα νερά σου και να είστε και

πάλι μαζί.

Στο παρακάτω άρθρο θα σου περιγράψω τι πρέπει να κάνεις ώστε να μπορέσεις να τον προσεγγίσεις με επιτυχία και σιγά σιγά να πλησιάσεις τον στόχο σου και να είστε και να πετύχεις την επανασύνδεση.

  • Αρχικά πρέπει να δώσεις λίγο τόπο στην οργή και στην απελπισία που σε έχει πιάσει ώστε να καθαρίσει το μυαλό σου και να μπορέσεις να σκεφτείς λογικά.

Αυτήν την στιγμή δεν έχει σημασία ποιος από τους δυο σας αποχώρησε αλλά να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

Πρέπει να διαβάσεις  Ζώδια και απιστία, Ποια ζώδια είναι τα πιο πιστά?

Εφόσον τον θέλεις πίσω στην ζωή σου πρέπει να ακολουθήσεις μια στρατηγική. Αν έφταιγες εσύ βρες τους λόγους και να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου.

Κατέβασε εδώ το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου

Αν έφταιγε αυτός σκέψου αν πραγματικά αξίζει τον κόπο αυτή η σχέση και αυτός ο άνθρωπος, ώστε να προχωρήσεις παρακάτω.

 

  • Αν καταλήξεις πως έχει νόημα να ξαναπροσπαθήσετε τότε όσο περίεργο και δύσκολο και αν σου φανεί σταμάτα να έχεις επαφές μαζί του.

Πρέπει να καταλάβει ότι σε χάνει και δεν είσαι δεδομένη και ανά πάσα στιγμή μπορεί να σε έχει.

Εσύ από την άλλη πρέπει να καταλάβεις πως ο εαυτός σου είναι πιο σημαντικός από ο, τιδήποτε.

Αυτό σημαίνει πως πρέπει να πάρεις τον χρόνο σου ώστε να τα ξαναβρείς με την πάρτη σου.Κάνε ωραίες αλλαγές για σένα, ξεκίνα γυμναστική ή ένα χόμπι το οποίο σου αρέσει και βρες χρόνο για τον εαυτό σου αλλά και δικούς σου ανθρώπους.

Πρέπει να διαβάσεις  Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Κριό: Εφοδιάσου σωστά για την μάχη!

Πέρνα καλά και αντιμετώπισε αυτό που σου συμβαίνει δυναμικά.

 

  • Αν μετά από κάποιο διάστημα δεν έχει επιδιώξει ο ίδιος επαφή, στην οποία πρόσεχε μην πέσεις στην παγίδα να δοθείς αμέσως ερωτικά, μπορείς να το κάνεις εσύ.

Όταν μιλήσετε φρόντισε να φανεί πως είσαι καλά και πως περνάς όμορφα. Μην θίξεις το θέμα του χωρισμού ή της σχέσης σας.

Αν υπάρξει συνάντηση προσπάθησε να την κρατήσεις σύντομη χρονικά και ιδανικά έχε κανονισμένο κάτι άλλο αμέσως μετά ώστε να μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου.

 

Όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος από την μέθοδο του Νίκου Ανδρέου, επιτυχημένου ειδικού σε θέματα σχέσεων και επανασύνδεσης. Είναι βασικά κομμάτια της, τα οποία αν ακολουθήσεις θα καταφέρεις να βρεθείς ένα βήμα πιο κοντά στην πολυπόθητη επανασύνδεση.

Η μέθοδος είναι τεσταρισμένη και επιτυχημένη

πράγμα το οποίο επιβεβαιώνουν χιλιάδες άνθρωποι που την ακολούθησαν και κατάφεραν να είναι ξανά μαζί με το ταίρι τους ακόμα και αν η κατάσταση φαινόταν αδύνατη.

Πρέπει να διαβάσεις  Μηνύματα Χωρισμού & Επανασύνδεσης: Τι δεν πρέπει να στείλεις!

Γι’ αυτό και μπορείς να την εμπιστευτείς!

Αν θέλεις να την λάβεις ολοκληρωμένη μαζί με τα 9 απλά βήματα τα οποία θα ακολουθήσεις ώστε να ξαναείστε μαζί, κάνε εγγραφή παρακάτω και  το βιβλίο του Νίκου Ανδρέου, «Το μυστικό της επανασύνδεσης» θα γίνει δικό σου εντελώς δωρεάν.

Κατέβασε εδώ το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here