Πότε και Πως Χωρίζει τελικά ένας παντρεμένος;

0
9437
πως χωρίζει ένας παντρεμένος

Σου τάζει τον ουρανό με αστέρια. Λέει ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου. Κι εσύ από την άλλη νιώθεις ότι είναι ακριβώς ο άνθρωπος που έψαχνες. Αυτός που είσαστε προορισμένοι για να ζήσετε μαζί.

Υπάρχει μόνο ένα μικρό πρόβλημα:

Γιατί δεν χωρίζει;

Όσο και αν προσπαθείς να κρύψεις το κεφάλι σου στην άμμο  για να μην αντιμετωπίσεις την αλήθεια, δυστυχώς δεν μπορείς να την αποφύγεις.

Άντρες και γυναίκες λειτουργούν εντελώς διαφορετικά σε σχέση με την αντιμετώπιση του γάμου τους μετά από μια απιστία. Έτσι αν και οι περισσότερες γυναίκες όταν φτάσουν στο σημείο να απιστήσουν συνήθως διαλύουν και τα δεσμά του γάμου τους, με τους άντρες συμβαίνει το  αντίθετο.

Η απάντηση κρύβεται στις αιτίες της απιστίας

Ο τρόπος με τον οποίο άντρες και γυναίκες βλέπουν την απιστία έχει πολύ μεγάλη σχέση με το πώς τα δύο φύλα λειτουργούν σε ότι αφορά αυτή και το γάμο τους. Καθώς οι αιτίες αυτές γίνονται ολοένα και πιο ξεκάθαρες, το ίδιο συμβαίνει και με τις απαντήσεις που αφορούν τις τη διάλυση ή όχι του γάμου.

Πρέπει να διαβάσεις  Άνδρες & Σχέσεις: 6 φοβίες των ανδρών και πώς θα τις υπερνικήσεις!

Ας ξεκινήσουμε με τις γυναίκες.

Γιατί μια γυναίκα οδηγείται στην απιστία;

Στις περισσότερες περιπτώσεις γιατί νιώθει συναισθηματικά παραμελημένη. Τι σημαίνει αυτό; Μια γυναίκα που θα φύγει από το κρεββάτι του άντρα της έχει ήδη προχωρήσει, αφήνοντάς τον πίσω. Καθώς οι ρίζες της απιστίας είναι πιο βαθιές, το βήμα αυτό έχει πολύ μεγαλύτερη ουσία.

Έτσι αν μια γυναίκα βρει τη συναισθηματική κάλυψη που έχει ανάγκη σε κάποιον άλλο, ο γάμος της έχει ήδη διαλυθεί πριν καν μπει στο τυπικό του θέματος.

Τι συμβαίνει τώρα με τους άντρες;

Λοιπό, η αντρική απιστία είναι θα μπορούσαμε να πούμε πιο ρηχή σε σχέση με τη γυναικεία. Ένας παντρεμένος άντρας μπορεί να οδηγηθεί στο να βρει ερωμένη για πολλούς λόγους οι οποίοι στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν σχέση με την επιβεβαίωσή του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται ότι δεν συνεχίζει να αγαπάει τη γυναίκα του. Να θέλει να είναι μαζί της παίρνοντας ταυτόχρονα την επιβεβαίωση και την ανανέωση που θέλει από την ερωμένη του.

Πρέπει να διαβάσεις  Σχέση με Παντρεμένο – Αναλυτικός Οδηγός

Διάβασε το άρθρο: Η απιστία μέσα στο γάμο. αναλυτικός οδηγός

Τελικά ένας παντρεμένος χωρίζει;

Όλα τα παραπάνω κάνουν φανερό ότι μια εξωσυζυγική σχέση δεν είναι απαραίτητα αιτία χωρισμού για έναν άντρα. Οι στατιστικές δείχνουν να συμφωνούν με αυτό καθώς δείχνουν ότι δεν είναι συχνό ένας άντρας να χωρίσει για να ζήσει με την ερωμένη του. Αυτό φυσικά δε  σημαίνει ότι δεν συμβαίνει ποτέ.

Απλά ότι δεν είναι ο κανόνας. Αν ο γάμος του έχει πραγματικά τελειώσει και αν δεν νιώθει τίποτα για τη γυναίκα του προφανώς και μπορεί να χωρίσει. Το ότι το λέει ωστόσο δε σημαίνει απαραίτητα ότι ισχύει και στην πραγματικότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here