Πως θα τον κάνεις να εκπληρώσει τις πιο σκληρές φαντασιώσεις σου

Author:

Category:

Μία γυναίκα μπορεί να έχει πολύ πιο σκληρές φαντασιώσεις από έναν άντρα και να μην τις εκφράζει ποτέ, γιατί έτσι της έχει μάθει η κοινωνία.

Ως ειδικός σχέσεων και με μεγάλη εμπειρία από ζευγάρια και μεμονωμένες, αυτό που θα σου πω είναι πως δεν πρέπει να καταπιέζεις καμία σου φαντασίωση, γιατί αργά ή γρήγορα μπορεί να την εκπληρώσεις με τα λάθος άτομα ή σε μία παράλληλη σχέση.

Δύσκολα μία γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με κάποιον που θα τις πει όχι σε σκληρές φαντασιώσεις, γιατί έχει τον τρόπο της να τον κάνει να πει ναι εύκολα πάνω στο σεξ. Όμως τι γίνεται στην περίπτωση που μία γυναίκα βρίσκει συνεχώς τοίχους στην εκπλήρωση των φαντασιώσεων της;

Δες λοιπόν τι μπορείς να κάνεις για να τον προετοιμάσεις να πει άμεσα το ναι ακόμα και στις πιο σκληρές φαντασιώσεις σου.

Μίλα του γι’ αυτά που σκέφτεσαι

Οι άντρες έχουν μάθει πως οι γυναίκες κρύβουν πράγματα. Είναι λάθος και πρέπει να του το αποδείξεις. Μιλώντας για τις πιο σκληρές φαντασιώσεις σου ανοιχτά και τοποθετώντας τον ως τον πρωταγωνιστή, θα αρχίσει να το βλέπει με άλλο μάτι. Πες του τι πραγματικά θέλεις να σου κάνει στο κρεβάτι και πόσο θα σε ευχαριστήσει. Ένας αρσενικό απαντά πάντα στις προκλήσεις. Δημιούργησε του μία νέα.

Δείτε μαζί μία αντίστοιχη ερωτική ταινία

Οι άντρες αγαπούν το πορνό. Ο δικό σου μπορεί να λέει όχι στις φαντασιώσεις σου, αλλά δεν ξέρεις τι είδος πορνό βλέπει. Πέρασε του το μήνυμα με έναν πολύ ύπουλο τρόπο. Φρόντισε είτε να σε πιάσει να βλέπεις τη συγκεκριμένη φαντασίωση μόνη σου και να τον βάλεις να συμμετέχει στην θέαση, με ότι προκύψει στη συνέχεια, είτε κάνε του την «πιπεράτη» πρόταση να δείτε από την αρχή μαζί μία ερωτική ταινία που θα διαλέξεις εσύ. Οι αντιστάσεις του θα πέσουν, θα γοητευτεί και θα του προσφέρεις την ευκαιρία να το κάνει μαζί σου και να εκπληρώσεις εσύ την φαντασίωση σου.

Κράτα τον ζεστό

Μία πολύ έξυπνη λύση, είναι να του στείλεις μία προκλητική φωτογραφία σου που να υπόσχεται πολλά ή τα νέα σου ερωτικά παιχνίδια και να του «εξομολογηθείς» την φαντασίωση σου. Εάν το κάνεις μέρα, θα τον παιδέψεις για πολλές ώρες μέχρι να σε δει ξανά. Εξαντλημένος από τις σκέψεις θα κάνει ότι θέλεις.

Πρότεινε του ένα ταξίδι για αποπλάνηση

Αυτό που έχω παρατηρήσει, είναι πως τα ζευγάρια που ξεφεύγουν από την ρουτίνα τους βελτιώνουν την ερωτική ζωή τους. Ένα 2ήμερο ή 3ήμερο ταξίδι είναι μία μοναδική ευκαιρία και για τους δύο σας να χαλαρώσετε. Για εσένα όμως είναι μία ακόμα ευκαιρία να πάρεις τα πιο ερωτικά σου εσώρουχα και να τον αποπλανήσεις βάζοντας τον να σου εκπληρώσει ακόμα και τις πιο σκληρές σου φαντασιώσεις.

Πρέπει να διαβάσεις  Πώς να “ρίξεις” έναν άντρα που σου αρέσει: Ο απόλυτος τρόπος για να τον κατακτήσεις!
Xorismos Team
Xorismos Team
Η συντακτική ομάδα του xorismos.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Related Posts

περισσότερο

  Τι ερεθίζει το κάθε ζώδιο στην καθημερινότητα του

  Τα ζώδια λένε πολλά, όχι μόνο για τον χαρακτήρα μας, αλλά και για τις προτιμήσεις μας στο σεξ. Έφτασε η ώρα να μάθεις τι...

  Ο απόλυτος οδηγός για σεξ μέσα στο αυτοκίνητο

  Το σεξ στο αυτοκίνητο είναι κάτι που το κάνουν πολλά ζευγάρια. Δες πως να το κάνεις σωστά με τον φίλο σου χωρίς κινδύνους! Πέρα από...

  Νάρκισσος και απιστία: Γιατί το κάνει;

  Ένας νάρκισσος είναι πιθανό να προβεί σε απιστία μόνο κάτω από κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις. Τι περισσότερες φορές υπαίτια είναι ο φόβος και το άγχος...

  Πώς να τον ξεπεράσω γρήγορα και ανώδυνα;

  Το να ξεπεράσεις έναν άντρα δεν είναι πάντα το πιο εύκολο πράγμα, ειδικά εάν σε πλήγωσε με τα λόγια του. Έφτασε η ώρα όμως...