Πώς να γνωρίσετε γυναίκες κατά τη διάρκεια της ημέρας…

0
1052
Φλερτ Σε Γυναίκες Στη Διάρκεια της Μέρας
Φλερτάρετε όποια γυναίκα θέλετε όπου και αν είστε

Στο μπαρ το αλκοόλ ρέει και η μουσική μας φέρνει όλους πιο κοντά, τι γίνεται όμως κατά τη διάρκεια της ημέρας; Πολλοί άνδρες αναρωτιούνται πώς μπορούν να προσεγγίσουν κοπέλες σε καφετέριες, βιβλιοπωλεία, μαγαζιά, ή απλά στο δρόμο και να αρχίσουν συζήτηση μαζί τους.

Το βασικό εδώ είναι να είσαι ένας ενδιαφέρον τύπος και να μην τρομάζεις τις κοπέλες. Προσπαθήστε να έχετε αυτοπεποίθηση, αυτό που λέτε να έχει ενδιαφέρον, φλερτάροντας και λίγο παράλληλα. Οι κοπέλες το λατρεύουν αυτό. Κάντε κάποιο σχόλιο για το βιβλίο που διαβάζουν, ή τα ρούχα που φοράνε και ξεκινήστε εύκολα μια συζήτηση.

Μην αναλώνεστε σε πολλή σκέψη, καθώς θα έχει αρνητικό αποτέλεσμα. Είναι προτιμότερο να βγείτε έξω, να γνωρίσετε ένα σωρό κοπέλες και να δείτε τι δουλεύει καλύτερα για εσάς και τι ταιριάζει στην προσωπικότητά σας. Συνηθίστε στο να προσεγγίζετε κόσμο, να χαλαρώνετε με τη συζήτηση, να είστε καλός ακροατής και να φλερτάρετε. Η εμπειρία είναι ο καλύτερος δάσκαλος.

Βασικές Οδηγίες:

  • Να έχετε ένα ζεστό χαμόγελο, να κρατάτε καλή οπτική επαφή, να μιλάτε αργά και καθαρά και να έχετε την πλάτη σας όρθια και στητή. Η σωστή γλώσσα του σώματος είναι πολύ σημαντική, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • Μπορείτε να ξεκινήσετε μια συζήτηση με οποιονδήποτε τρόπο, αρκεί να μην είναι αδιάφορη ερώτηση του στυλ «Πού θα πας σήμερα»? Προσπαθήστε να κάνετε ένα ενδιαφέρον σχόλιο του στυλ «Το τζίν σου είναι υπέροχο», ή «Απλά ήμουν περαστικός, με τράβηξε το στυλ σου και είπα να πω ένα γειά. Είμαι ο Νίκος!»
  • Να είστε περίεργοι, με την καλή έννοια και να κάνετε ερωτήσεις. Ρωτήστε αυτά που θέλετε να μάθετε για εκείνη, χωρίς όμως να φανεί σαν ανάκριση.
  • Προσπαθήστε να φλερτάρετε μαζί της και να το διασκεδάσετε. Δοκιμάστε πειράγματα και αστεία, χωρίς να την προσβάλλετε.
  • Αν καταφέρετε και κρατήστε τη συζήτηση πάνω από 10 λεπτά, προσπαθήστε να ζητήσετε το τηλέφωνό της για να κάνονίσετε κάτι στο άμεσο μέλλον. Εναλλακτικά, δοκιμάστε να την προσκαλέσετε για φαγητό σε κάποιο εστιατόριο, ή ένα γρήγορο καφέ.

Δεν υπάρχει κάποια μαγική ατάκα, ή τεχνική που θα σας κάνει να γνωρίσετε όλες τις γυναίκες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βγείτε έξω και να ρισκάρετε. Όπως έχουμε ξαναπεί, τα ραντεβού είναι ένα παιχνίδι αριθμών και όσο περισσότερο παίζετε, τόσες περισσότερες ευκαιρίες έχετε να κερδίσετε.

Πρέπει να διαβάσεις  10 Κανόνες της Τέχνης του Φλερτ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here