Δες Όλα Τα Διαθέσιμα Βιβλία & Πληροφορίες Για Τον Συγγραφέα Νίκο Ανδρέου

Πώς Να Έχετε Όποιον Άνδρα Θέλετε

Τι θα γινόταν αν μάθαινες τι πραγματικά θέλουν οι άνδρες το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να σου πουν

Είναι το μυστικό που εξηγεί γιατί οι άνδρες δεν δεσμεύονται μαζί σου, δεν σε προσέχουν ή δεν σε βλέπουν σοβαρά. Το μυστικό για το  τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να τους οδηγήσεις στην απόλυτη αφοσίωση.

Ένα μοναδικό στον κόσμο βιβλίο, 300 περίπου σελίδων με κανόνες που μπορείς να εφαρμόσεις άμεσα και να πετύχεις κάθε στόχο που ονειρεύεσαι σχετικά με τις σχέσεις σου με τους άνδρες.

Σου εγγυώμαι ότι αυτά που γράφω μέσα στο βιβλίο, δεν πρόκειται να τα βρεις πουθενά αλλού. Έχω κάνει την έρευνα μου και γνωρίζω ότι αυτό το βιβλίο έχει γραφτεί πραγματικά για εσένα.

 • Θέλω να με δει σοβαρά
 • Αυτό που θέλει ένας άνδρας
 • Τα λάθος σήματα
 • Οι κανόνες που θα σου αλλάξουν την ζωή – πώς θα σε δει σοβαρά
 • Πρέπει να αποφύγεις
 • Άνοιξε τον
 • Μίλα απευθείας στην καρδιά του:
 • Ο τόνος που μαγεύει
 • Δείξε ποια πραγματικά είσαι
 • Μπες στο μυαλό του
 • Κανόνας έκφρασης συναισθημάτων:
 • Τι δεν πρέπει να κάνεις ποτέ αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για σοβαρή, σταθερή σχέση ή γάμο.
 • Η τεχνική έλξη – απώθηση
 • Ρίξε τις άμυνες του
 • Η κατάλληλη στιγμή: Ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να του μιλήσεις έτσι ώστε να ακούσει προσεκτικά αυτά που έχεις να του πεις.
 • Κάντον να σε διεκδικήσει:
 • Αυτά κάνουν οι επιτυχημένες γυναίκες
 • Συνάντησε τον καλύτερο σου εαυτό
 • Κάνε τον να σε ερωτευτεί:
 • Αφοσιωμένος σε εσένα:
 • Δημιούργησε συναισθήματα:
 • Μοτίβα και μαγικές λέξεις:
 • Κέρδισε την απόλυτη προσοχή του:
 • Επικίνδυνες συμπεριφορές: Μήπως σε θεωρεί δεδομένη ή πιεστική;
 • Ελκυστικά χαρακτηριστικά
 • Αναθέρμανση σχέσης

Τα Mυστικά της Eπανασύνδεσης

Τα μυστικά της επανασύνδεσης είναι μια μέθοδος που εγγυημένα σου δίνει έως και 80% πιθανότητες  για να καταφέρεις να κερδίσεις πίσω τον/την πρώην σου μέσα σε λίγες μέρες από τώρα. Μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει πάνω από 5000 άντρες και γυναίκες δείχνοντας τους τον σωστό δρόμο, την μόνη σωστή στρατηγική ώστε να καταφέρουν να κάνουν το ταίρι τους να γυρίσει πίσω σε αυτούς.

 

Η μέθοδος επανασύνδεσης του Νίκου Ανδρέου δουλεύει:

 Γιατί μπορούν να σε βοηθήσουν τα μυστικά της επανασύνδεσης: Η μέθοδος βασίζεται στην ψυχολογία!  Ο Νίκος Ανδρέου, ειδικός σε θέματα χωρισμού, θα σε διδάξει βήμα-βήμα όλη την στρατηγική που χρειάζεται να ακολουθήσεις για να κάνεις τον/την πρώην σου να γυρίσει πίσω ξανά.

 

Αυτή η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί από τον καθένα και θα σου δείξει ξεκάθαρα και με απλό τρόπο τι ακριβώς πρέπει να κάνεις, πως ακριβώς πρέπει να συμπεριφερθείς για να πετύχεις τον στόχο σου: Να τα ξαναβρείς με τον/την πρώην σου και ταυτόχρονα να εξαφανίσεις κάθε πρόβλημα που υπήρχε στην σχέση σας ώστε να είστε ξανά μαζί, καλύτερα από ποτέ.

Τα Mυστικά του Texting

Το texting, αυτό δηλαδή που εσύ θεωρείς ως ένα απλό και καθημερινό πράγμα, στην πραγματικότητα, είναι ένας πανίσχυρος κρυφός κώδικας επικοινωνίας. Έχει την δύναμη να καταστρέψει τις πιθανότητες να προχωρήσεις με τον άνδρα που θέλεις, ή να τον κάνεις να μην μπορεί να πάψει να σε σκέφτεται.

Το texting είναι μέρος της ζωής και της καθημερινότητάς σου. Στην εποχή μας είναι ένας ολόκληρος κώδικας επικοινωνίας. Το χρησιμοποιείς μονίμως για να επικοινωνείς με τις φίλες σου, με τον άνδρα σου , την σχέση σου, ή αυτόν που γνώρισες λίγο καιρό πριν και πραγματικά σε ενδιαφέρει πολύ.

Αλλά ήξερες πως μπορεί να γίνει το απόλυτο εργαλείο, για να τον σαγηνεύσεις και να τον μαγνητίσεις;

Υπάρχει ο τρόπος για να του δείξεις πως είσαι αστεία, έξυπνη, ενδιαφέρουσα και πως διαθέτεις μια ιδιαίτερη προσωπικότητα.  Με τις ειδικές τεχνικές που θα διαβάσεις στο βιβλίο, θα καταφέρεις να παρουσιαστείς αβίαστα, σαν την γυναίκα που θα ξεχωρίσει ανάμεσα στο πλήθος και θα τον κάνεις να κρέμεται από τα χείλη σου… Ή καλύτερα, από την οθόνη του.

Στόχος σου είναι να τον παρασύρεις με τα λόγια σου και να τον κάνεις να ανυπομονεί να διαβάσει ένα μήνυμά σου. Θες όμως ακόμα περισσότερα. Να θέλει να σε ξαναδεί. Να σε σκέφτεται αδιάκοπα.

Αύξησε την αυτοπεποίθηση σου σε 30 ημέρες

Αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται το ηλεκτρονικό βιβλίο που έχουν ζητήσει εκατοντάδες γυναίκες. Μέσα από τις σελίδες του ο συγγραφέας υπόσχεται ότι θα καταφέρεις να συναντήσεις τον καλύτερο σου εαυτό, κάτι που είναι απαραίτητο αν πραγματικά θέλεις να αλλάξεις την σχέση σου με τους άνδρες προς το καλύτερο.

Το βιβλίο εξηγεί με βήμα-βήμα κατευθύνσεις και συγκεκριμένες ασκήσεις πως δουλεύοντας εσωτερικά θα καταφέρεις να μεταμορφωθείς σε μια γυναίκα πραγματική ελκυστική στους άνδρες. Γιατί όλα ξεκινάει από εμάς.

Νέο Βιβλίο Από Τον Νίκο Ανδρέου – Κάνε Έρωτα Στην Καρδιά του

Μάθε Πως Να Κάνεις Έρωτα Με Έναν Άνδρα, Ώστε Να Σε Ερωτευθεί Βαθιά

Ο Νίκος Ανδρέου έχει ολοκληρώσει Ακόμα ένα αποκαλυπτικό βιβλίο που όμοιό του δεν υπάρχει στην Ελλάδα !

Σου αποκαλύπτω πως Ο τρόπος που κάνεις έρωτα σε έναν άντρα παίζει καθοριστικό ρόλο για το αν θα σε δει μόνο σεξουαλικά ή αν θα σε ερωτευτεί βαθιά… γιατί δυστυχώς τα ζευγάρια δεν κάνουν ποτέ έρωτα, κάνουν μόνο σεξ.

Για να αφομοιώσει το νευρικό σύστημα τις αισθήσεις και να δημιουργηθεί βαθύτερο ερωτικό συναίσθημα, πρέπει να γίνει με συγκεκριμένους τρόπους που ελάχιστοι ξέρουν και εφαρμόζουν.

Γνώρισε Τον Συγγραφέα Νίκο Ανδρέου

Έχουμε περισσότερα κοινά από όσα νομίζεις. Η ενασχόληση μου με το ζήτημα των σχέσεων ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια όταν βρέθηκα και εγώεκεί ακριβώς που βρίσκεσαι και εσύ τώρα.

Χωρισμός, στεναχώρια, πανικός, απορία, χαμένη όρεξη για ζωή και ένα γιατί που με βασάνιζε καθημερινά. Την κυνήγησα. Παρακάλεσα, έκανα ότι ζήτησε, έγινα φίλος μαζί της και όλα αυτά με την ελπίδα ότι θα είμαστε ξανά μαζί. Τι έκανε αυτή (δεν της ρίχνω ευθύνη. ήταν φυσιολογική η αντίδραση της); Εκμεταλλεύτηκε όλες αυτές τις κινήσεις μου για όσο διάστημα την «βόλευε» για όσο διάστημα είχε ανάγκη αυτή την επαφή και ύστερα απομακρύνθηκε εντελώς.

Τότε δεν μπορούσα να το καταλάβω. Τώρα μου είναι όλα τόσο ξεκάθαρα. Δεν είναι τυχαία αποτελέσματα. Υπάρχει λόγος που αυτή η αντιμετώπιση χωρισμού δεν έχει καμία ελπίδα επιτυχίας.

Αποφάσισα τότε, πριν πολλά χρόνια ότι θα ασχοληθώ ολοκληρωτικά με το περίπλοκο ζήτημα των σχέσεων, της έλξης και του χωρισμού και θα βρω όλες τις απαντήσεις.

Ένα υπέροχο ταξίδι στο οποίο διάβασα χιλιάδες σελίδες βιβλίων, ήρθα σε επαφή με δεκάδες experts, ειδικούς συμβούλους  και ψυχολόγους, ενώ πήρα συνεντεύξεις από εκατοντάδες άνδρες και γυναίκες με κύριο θέμα τον χωρισμό.

Οι άνθρωποι είμαστε τόσο διαφορετικοί αλλά με πάρα πολλά κοινά στοιχεία στις συμπεριφορές μας.
Η απάντηση στο πως χαλάει μια σχέση και στο πως ξαναχτίζεται , η απάντηση στο τι συμβαίνει στο μυαλό μας όταν ερωτευόμαστε ή στο πως αποδομείται αργά και σταθερά η αρχική «μαγική εικόνα» που είχε ο/η πρώην μας για εμάς,  τελικά δεν είναι και τόσο πολύπλοκη. Υπάρχουν συγκεκριμένες ενέργειες που φέρνουν αποτέλεσμα όποια και αν είναι η παρούσα κατάσταση

Μετά από χιλιάδες στατιστικά και τόσα email επιτυχίας , μπορώ να το πω με σιγουριά.

Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω. Τα μυστικά της επανασύνδεσης περιλαμβάνουν τις καλύτερες συμβουλές που μπορείς να έχεις διαθέσιμες.

Να βάλεις το μυαλό σου σε μια τάξη, να δεις τα πράγματα καθαρά, να αντιληφθείς τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, να ακολουθήσεις μια δοκιμασμένη βήμα-βήμα στρατηγική και να κερδίσεις τον/την πρώην σου πίσω.

Συνεντεύξεις

Συνέντευξη Στην Ελένη Μενεγάκη: