Η “Μαγική” Ατάκα για να ρίξεις όποια γυναίκα θες!

Author:

Category:

Οι άντρες συχνά ψάχνουν την καλύτερη ατάκα για να ρίξουν μια κοπέλα, αυτό όμως είναι αστικός μύθος! Δεν υπάρχει κάποια μαγική φράση που θα σας ανοίξει όλες τις πόρτες. Υπάρχει όμως η γλώσσα του σώματος.

Όταν συστήνεστε στη κοπέλα σημασία δεν έχει τι λέτε, αλλά ο τρόπος με τον οποίο το λέτε. Ο πρωτεύων τρόπος με τον οποίο επικοινωνούμε είναι η γλώσσα το σώματος και αυτή περιλαμβάνει το στήσιμό μας, την οπτική επαφή, τις εκφράσεις του προσώπου, τον τόνο της φωνής, ακόμα και το άγγιγμα. Είτε το κάνετε συνειδητά, είτε όχι, η γλώσσα του σώματός σας προδίδει πολλά για εσάς.

Σταματήστε να ψάχνετε και να προβάρετε διαρκώς τις κατάλληλες λέξεις, Πείτε απλά αυτό που σας βγαίνει φυσικά εκείνη τη στιγμή. «Τα γυαλιά ηλίου σου είναι υπέροχα!», «Σπουδάζεις νομική, έτσι δεν είναι?», «το στυλ σου τα σπάει» ή ακόμα και το πολύ απλό «Γειά, είμαι ο Νίκος!».

Όταν τα λεγόμενα σας είναι φυσικά αυτό φαίνεται και στην επικοινωνία σας. Οι κοπέλες αντιδρούν θετικά και νιώθουν άνετα μαζί σας, λόγω της άνετης, διασκεδαστικής, χαλαρής και γεμάτης αυτοπεποίθησης αύρας που αποπνέετε. Όταν είστε ο εαυτός σας νιώθετε άνετοι, ακούτε πραγματικά την κοπέλα δίπλα σας και μπορείτε να κάνετε μία πιο ουσιαστική κουβέντα.

Σκεφτείτε για λίγο τον George Clooney, ή τον Will Smith. Πώς θα συστηνόντουσαν? Απλά με ένα θερμό και εκφραστικό χαμόγελο. Έχουν πολύ απλά το στυλ και την αυτοπεποίθηση, για να μην πούμε για τη φήμη και την περιουσία τους. Αν το καλοσκεφτείτε λοιπόν, αυτά που θα πούνε εν τέλει για να συστηθούν, δεν έχουν και τόση σημασία.

Σταματήστε λοιπόν να αναλώνεστε στο τι θα πείτε στην κοπέλα και εστιάσττε στο να μάθετε να χαμογελάτε, να είστε άνετοι και ήρεμοι και να έχετε μία καλή στάση σώματος. Με την πάροδο του χρόνου και την εμπειρία, μαθαίνετε να προσαρμόζεστε στις καταστάσεις και γίνεστε πιο ευέλικτοι σε κάθε περίπτωση. Τα καλύτερα θα αρχίσουν όταν μάθετε να είστε ο εαυτός σας!

Πρέπει να διαβάσεις  Τι μήνυμα να της στείλεις; 8 απλοί κανόνες για κάθε περίπτωση!
Πρέπει να διαβάσεις  Παιχνίδια του μυαλού: Πώς να προσελκύσετε έξυπνα τις γυναίκες

Related Posts

περισσότερο

  Ερωτική απογοήτευση – Μάθε τα πάντα και ξεπέρασε τη!

  Η ερωτική απογοήτευση είναι μία από τις πολύ δύσκολες καταστάσεις που περνά κάθε άνθρωπος. Μάθε πως να την ξεπερνάς και να βγαίνεις πιο δυνατός...

  Πώς να τον κάνω να θέλει μόνο εμένα;

  Εάν θες απάντηση στο «πώς να τον κάνω να θέλει μόνο εμένα», θα σου προτείνω να δεις τρόπους που μπορούν να του δείξουν πως...

  Θέλω να χωρίσω: Οδηγός για να το κάνεις σωστά

  Πόσες φορές είπες «θέλω να χωρίσω» από μέσα σου, αλλά ακόμα δεν το έχεις κάνει πράξη; Εάν είναι κάτι που επιμένει καιρό, έφτασε η...

  Τι σημαίνουν τα μηνύματα που σου στέλνει

  Τα μηνύματα που σου στέλνει πολλές φορές είναι μπερδεμένα και δεν ξέρεις τι σημαίνουν; Μην ανησυχείς, έφτασε η ώρα να μάθεις θέλει να πεις! Πόσες...