Η μαγεία της απόρριψης: Ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει περιζήτητο!

Author:

Category:

Δεν είστε μόνοι σας…

Οι περισσότεροι άνδρες τρέμουν και μόνο στην ιδέα της απόρριψης από μια κοπέλα και πιστεύουν ότι είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να τους συμβεί, με αποτέλεσμα να μην μιλάνε καν σε κοπέλες για μήνες.

Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει από τη μία στιγμή στην άλλη με την κατάλληλη αφορμή.

Ας πάρουμε το παράδειγμα του φίλου μας του Νίκου.

Ο Νίκος για καιρό όσο σκληρά και να προσπαθούσε, δεν μπορούσε να πιάσει κουβέντα πρώτος σε μία κοπέλα. Μέχρι που ο κολλητός του αποφάσισε να αρχίσουν μαζί να λένε χαζές ατάκες που τους έρχονταν στο μυαλό σε καινούργιες κοπέλες, έτσι ώστε να απομυθοποιήσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης και να το διασκεδάσουν.

Έτσι ένα βράδυ ο Νίκος με το φίλο του έπιναν στο μπαρ και είδαν μία όμορφη ξανθιά κοπέλα που καθόταν με δύο φίλες της. Δίχως να το καλοσκεφτεί ο Νίκος πλησίασε και της είπε:

«Έι, κοπελιά, ζαχαροπλάστης είναι ο πατέρας σου?

Κανείς δεν περίμενε να πιάσει το σχέδιο. Οι φίλες της άρχισαν να γελάνε, αλλά η κοπέλα φαινόταν θυμωμένη. Γιατί όμως?

Τον κοίταξε εμφανώς τσατισμένη λέγοντας: «Νομίζεις ότι είναι αστείο?»

Ο ήρωας μας πάγωσε και τον έλουσε κρύος ιδρώτας. «Με συγχωρείς, δεν ήθελα να σε προσβάλλω» ψέλλισε. Ήταν πολύ αργά όμως και η κοπέλα του είπε να την αφήσει ήσυχη. Ήταν πράγματι μια σκληρή απόρριψη.

Αλλά ξέρετε κάτι; δε χάθηκε και ο κόσμος και η ιστορία μας δε τελειώνει εδώ. Στην πραγματικότητα ήταν αστείο το όλο σκηνικό και ο Νίκος ακόμα το θυμάται και γελάει με τους φίλους του.

Από τότε, έχει βιώσει πολλές και ακόμα πιο σκληρές απορρίψεις, οι οποίες όμως αποτελούν εν τέλει το μυστικό της επιτυχίας. Μετά από κάθε απόρριψη σας πειράζει όλο και λιγότερο. Νιώθετε ζωντανός, ακόμα κι αν πονάει λίγο, το συναίσθημα της ενόχλησης φεύγει σχεδόν αμέσως.

Ανάμεσα στις απορρίψεις έχετε και επιτυχίες ακριβώς γιατί αρχίζετε να φοβάστε όλο και λιγότερο την απόρριψη, γιατί βλέπετε ότι στην τελική δε χάλασε κι ο κόσμος αν δεν της αρέσετε. Με κάθε αλληλεπίδραση, θετική ή αρνητική, αποκτάτε περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ανεπαίσθητα, οι γυναίκες ελκύονται περισσότερο από τους άνδρες με αυτοπεποίθηση και πλέον οι απορρίψεις θα γίνονται όλο και λιγότερες. Όμως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί αν δεν κάνετε το πρώτο βήμα. Αν δεν πάρετε απόφαση να φάτε τα μούτρα σας κι ότι γίνει.

Αποδεχτείτε την απόρριψη, καθώς είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας των γνωριμιών με τις κοπέλες. Σταματήστε να το αποφεύγετε και αφήστε το να σας ενδυναμώσει και να σας εμπνεύσει.

Πρέπει να διαβάσεις  Πώς Να Τον Κάνεις Να Σε Προσέξει – Σταμάτα Πια Να Περιμένεις!

Related Posts

περισσότερο

  Τι ερεθίζει το κάθε ζώδιο στην καθημερινότητα του

  Τα ζώδια λένε πολλά, όχι μόνο για τον χαρακτήρα μας, αλλά και για τις προτιμήσεις μας στο σεξ. Έφτασε η ώρα να μάθεις τι...

  Ο απόλυτος οδηγός για σεξ μέσα στο αυτοκίνητο

  Το σεξ στο αυτοκίνητο είναι κάτι που το κάνουν πολλά ζευγάρια. Δες πως να το κάνεις σωστά με τον φίλο σου χωρίς κινδύνους! Πέρα από...

  Νάρκισσος και απιστία: Γιατί το κάνει;

  Ένας νάρκισσος είναι πιθανό να προβεί σε απιστία μόνο κάτω από κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις. Τι περισσότερες φορές υπαίτια είναι ο φόβος και το άγχος...

  Πώς να τον ξεπεράσω γρήγορα και ανώδυνα;

  Το να ξεπεράσεις έναν άντρα δεν είναι πάντα το πιο εύκολο πράγμα, ειδικά εάν σε πλήγωσε με τα λόγια του. Έφτασε η ώρα όμως...