Ιχθύες και χωρισμός: Συναίσθημα κόντρα στην λογική.

0
1178

Είμαστε στο τελευταίο ζώδιο του κύκλου και ίσως και το πιο συναισθηματικό. Οι Ιχθύες αγαπάνε και αφοσιώνονται με πάθος στην σχέση τους και δεν θα αποχωρήσουν εύκολα. Είναι από τα πιο δύσκολα ζώδια καθώς δεν εκφράζονται και κρατάνε πολλά πράγματ μέσα τους, με αποτέλεσμα να γίνεται μια έκρηξη κάποια στιγμή, η οποία είναι πιθανό να οδηγήσει στον χωρισμό.

Δεν σημαίνει πως είναι εύκολο γι’αυτόν αφού είναι επιρρεπής σε διάφορα πράγματα αλλά και καταστάσεις.

Οι πιθανότητες, λοιπόν, να τα ξαναβρείτε είναι με το μέρος σου.

Κατέβασε εδώ το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου

Οι Ιχθύες είναι αρκετά εσωστρεφείς και ενοχικοί. Αυτό σημαίνει πως παίρνουν πολλές ευθύνες πάνω τους, ακόμα και αν δεν είναι δικές τους και θεωρούν πως πάντα κάνουν αυτοί τα λάθη σε μία σχέση.

Αν βλέπεις πως σε απομακρύνει  και θεωρεί ότι ο ίδιος σε βλάπτει, τότε κατά πάσα πιθανότητα το εννοεί. Εσύ από την πλευρά σου πρέπει να δεις και να καταλάβεις αν κάτι τέτοιο όντως ισχύει.

Δεν θέλεις στην ζωή σου έναν τοξικό άνθρωπο,

πίστεψέ με.

Αν κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην δική σας περίπτωση και θέλεις πραγματικά να τον ξαναφέρεις στην ζωή σου, τότε υπάρχει τρόπος.

  • Αφότου ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά και τα βάλεις σε τάξη, το πρώτο πράγμα στο οποίο πρέπει να επικεντρωθείς είναι η βελτίωση του εαυτού σου και η κατανόηση των λαθών σου αλλά και του συντρόφου σου, αφού σε μια σχέση ποτέ δεν μπορεί να φταίει μόνο ο ένας.
Πρέπει να διαβάσεις  Η ψυχολογία της απιστίας. Πλήρης ανάλυση

 

  • Συνέχισε με το να ξαναβρείς αυτό που ήσουν. Η χαρούμενη πλευρά σου είναι σημαντική, όχι μόνο για αυτόν αλλά κυρίως για σένα. Αυτό που εκπέμπουμε είναι και αυτό που βλέπουν οι άλλοι, αυτό που τους τραβάει σ’ εμάς. Πόσο μάλλον έναν Ιχθύ που το συναίσθημα είναι αυτό που τον ορίζει.

 

Όταν σε ξαναδεί καλά και χαρούμενη θα θυμηθεί τις καλές σας στιγμές και πως αυτό ήταν από τα πράγματα που έκαναν την ζωή του καλύτερη και πιο όμορφη.

 

  • Για να πετύχεις κάτι τέτοιο όμως εκτός από το να ασχοληθείς ουσιαστικά με τον εαυτό σου, πρέπει να πάρεις και κάποιες αποστάσεις.

Με το να τον κρατάς στην καθημερινότητά σου δεν βοηθάς τον εαυτό σου να ισορροπήσει και να σκεφτεί καθαρά και δείχνεις στον άλλο πως είσαι κρεμασμένη από πάνω του.

Θέλεις κάτι τέτοιο;

Δεν νομίζω, όπως δεν το θέλει σίγουρα και ο σύντροφός σου.

Μείωσε τις επαφές στο ελάχιστο, αν όχι κόψε τελείως για ένα χρονικό διάστημα.

Πρέπει να διαβάσεις  Χαρακτηριστικά ζωδίων, ταύρος. Σχέσεις, φιλία, καριέρα

 

Και μετά;

  • Μετά θα εμφανιστείς και πάλι πιο καλά και λαμπερή από ποτέ.

 Άφησέ τον να δει τι έχασε και ποια πραγματικά είσαι.

Μην του αναφέρεις τίποτα για σας.

Ίσως κάτι παλιό και ευχάριστο για να μπορέσει να φέρει στο μυαλό του όμορφες στιγμές που είχατε μαζί και πως μόνο με εσένα περνάει έτσι και έχει κάτι τόσο πολύτιμο και σημαντικό στην ζωή του.

 Κάντο διακριτικά και άφησέ τον να καταλάβει μόνος του τι συμβαίνει και τι έχει χάσει, με κίνδυνο να το αφήσει να φύγει από την ζωή του μια για πάντα.

 

  • Πάρτο αργά και μεθοδικά.

Μην βιαστείς και μην κάνεις υστερικές κινήσεις και σκηνές.

Με την σωστή τακτική και τον χειρισμό που πρέπει θα καταφέρεις σταδιακά να τον πας στο σημείο που θέλεις και να καταλάβει μόνος του πως σε θέλει και σε χρειάζεται στην ζωή του, χωρίς πιέσεις και καταναγκασμούς

. Η σύνδεση των αναμνήσεων και του συναισθηματικού σας δεσίματος είναι εξαιρετικά σημαντική.

Πώς ξέρεις οτι αυτά που σου λέω ισχύουν;

Όλα τα παραπάνω αποτελούν κομμάτι από την μέθοδο της επανασύνδεσης τους ειδικού σε θέματα σχέσεων κα χωρισμού, Νίκου Ανδρέου. Έχουν δοκιμαστεί στην πράξη από χιλιάδες ανθρώπους και έχει αποδειχτεί πως αν εφαρμοστούν πιστά και σωστά η επιτυχία είναι δεδομένη.

Πρέπει να διαβάσεις  Χωρισμός: Πώς θα φτάσεις στην επανασύνδεση;

Αν, λοιπόν, αυτός ο άνθρωπος είναι για σένα τόσο σημαντικός τότε πρέπει να προσπαθήσεις σωστά και θα τα καταφέρεις!

Πώς θα σε βοηθήσουμε εμείς;

Σε συνεργασία με τον Νίκο Ανδρέου, σου παρέχουμε εντελώς δωρεάν το βιβλίο του «Το μυστικό της επανασύνδεσης» αλλά και την ευκαιρία να επικοινωνήσεις μαζί του και να αναλύσετε ξεχωριστά την δική σου περίπτωση με ό, τι έχει συμβεί.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γραφτείς στην παρακάτω λίστα και το βιβλίο θα γίνει άμεσα δικό σου!

Κατέβασε εδώ το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου

Video Από Τον Νίκο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here