Η Συναισθηματική Πλευρά Κάθε Άντρα Σύμφωνα Με Το Ζώδιό Του

Author:

Category:

Η αστρολογία μέσω των ζωδίων μπορεί να αποκαλύψει την συναισθηματική πλευρά αντρών.

Δεν είναι τυχαίο πως πολλές σχέσεις είναι καταδικασμένες να μην λειτουργούν, γιατί τα άτομα δεν ταιριάζουν σαν «αύρες» μεταξύ τους. Σίγουρα τα ζώδια δεν μπορούν να καθορίσουν τις επιλογές ή το τι θα συμβεί συνολικά μέσα σε μία σχέση, όμως είναι ένας πολύ δυνατό παράγοντας, να σε βοηθήσει να καταλάβεις τον σύντροφο σου και τον βαθύτερο ψυχισμό του.

Έφτιαξα μία λίστα με τα βασικότερα χαρακτηριστικά της συναισθηματικής πλευράς των ζωδίων, για να ξέρεις τα χαρακτηριστικά του κάθε άντρα.

Άντρες Κριοί

Πρόκειται για τους πραγματικούς «κυνηγούς». Είναι αρρενωποί, θαρραλέοι, επιθετικοί, αυθόρμητοι και έχουν την τάση να παίρνουν όλες τις πρωτοβουλίες μέσα σε μία σχέση. Θέλει πάντα να κυνηγά και να νιώθει την πρόκληση, έτσι αν νιώσει μία γυναίκα δεδομένη, τότε βαριέται και ψάχνει το επόμενο θήραμα, όμως πρόσεξε! Εάν ερωτευτεί είναι πολύ σταθερός.

Άντρες Ταύροι

Η ήρεμη γοητεία. Είναι εμφανίσιμοι, σωματώδης με όμορφο και εκφραστικό πρόσωπο, όπως και χαρακτήρας τους. Δεν λένε πολλά και δεν ανοίγονται, όμως είναι σταθερός και πιστός. Δεν θα δεις έναν τέτοιο άντρα να ψάχνει το εφήμερο μέσα από ένα one night stand. Να θυμάσαι όμως πως όσο δεν μιλάει τα μαζεύει μέσα του, οπότε να είσαι έτοιμη για μεγάλο καυγά αν το ποτήρι ξεχειλίσει.

Πρέπει να διαβάσεις  Ζώδια και σχέση από απόσταση.

Άντρας Δίδυμος

Ένας έξυπνος, συμπαθέστατος και επικοινωνιακός άντρας, για κάθε γυναίκα που ξέρει να εκτιμά τα πνευματικά χαρίσματα. Έχει έντονη ερωτική ζωή, δεν είναι της δέσμευσης και εκτιμά την ελευθερία σε μία σχέση. Αν όμως ερωτευτεί αγαπά με όλο του το είναι τη σύντροφο του.

Άντρας Καρκίνος

Ο πιο συναισθηματικός άντρας. Είναι γλυκός, στοργικός, προσιτός και αγαπά την οικογένεια. Είναι αξιαγάπητος και κάθε γυναίκα είναι χαρούμενη μαζί του γιατί της προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια, παρά την γκρίνια του μερικές φορές. Πληγώνεται εύκολα και φοβάται τις δυναμικές γυναίκες. Κάνε τον να νιώσει ασφάλεια.

Πρέπει να διαβάσεις  Πώς θα καταλάβω ότι του αρέσω; Αλάνθαστα σημάδια ότι σε γουστάρει ένας άντρας

Άντρας Λέων

Ένας περήφανος, τολμηρός και δυναμικός άντρας. Είναι απαιτητικός, γενναιόδωρος, αλλά πρέπει να του θυμίζεις πάντα πόσο πολύ τον θαυμάζεις και τον εκτιμάς. Ζει για να κυνηγά και θέλει να του φέρεσαι σαν «βασιλιά» σε μία σχέση. Δεν δεσμεύεται εύκολα, αλλά όταν μπει σε σχέση μένει για χρόνια. Η συναισθηματική πλευρά του είναι εύκολη αν του λες καλά λόγια και δεν τον κάνεις να νιώθει πως σκουριάζει.

Άντρας Παρθένος

Θα τον έλεγες και τυπικό. Είναι σοβαρός, ευγενικός, συγκρατημένος και ιδιότροπος. Είναι εργασιομανής, θέλει όλα να είναι τέλεια και δίνει πολύ σημασία στην επικοινωνία. Αναζητά μία έξυπνη και επικοινωνιακή γυναίκα χωρίς να εκδηλώνει τα συναισθήματα του και αυτό γίνεται πρόβλημα στις σχέσεις του πολλές φορές.

Πρέπει να διαβάσεις  Αιγόκερως και χωρισμός: Μην εξαντλήσεις την υπομονή του.

Άντρας Ζυγός

Ο αναποφάσιστος gentleman. Έτσι μπορείς να χαρακτηρίσεις έναν άνθρωπο με τόσα χαρίσματα επικοινωνίας και σκέψεις, αλλά πολύ ασταθή συναισθηματική πλευρά. Αλλάζει εύκολα γιατί ερωτεύεται εύκολα, είναι ευγενικός, ευχάριστος και πολύ πιστός. Το ότι αλλάζει διάθεση δεν σημαίνει πως θα σου φορέσει κέρατο, αλλά να είσαι έτοιμη να τον χάσεις για πάντα γιατί θα έχει ερωτευτεί εγκεφαλικά πρώτα κάποια άλλη.

Άντρας Σκορπιός

Το προσωποποιημένο μυστήριο, είναι ο άντρας σκορπιός που δεν ξέρεις πότε θα στην φέρει, γιατί θα τον ερωτευτείς πραγματικά. Είναι όλα θέλει να δει μία γυναίκα, όμως πρέπει να σε εμπιστευτεί πρώτα για να κάνετε σχέση. Είναι μανιακός με το καλό και ποιοτικό σεξ και τη ζήλια.

Άντρας Τοξότης

Ένας άνθρωπος που θα σου προσφέρει τα πάντα. Η συναισθηματική πλευρά του είναι η προσφορά καλών λόγων, αγάπης και τρυφερότητας. Αγαπά το χιούμορ, αργεί να ωριμάσει και είναι πολλές φορές ασταθής. Μόλις σε κατακτήσει θα βαρεθεί εύκολα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να τον κρατήσεις σε μία σχέση αν του προσφέρεις περιπέτειες.

Πρέπει να διαβάσεις  Ποιες συμπεριφορές σου σκοτώνουν τη σχέση και πώς να το αποφύγεις

Άντρας Αιγόκερος

Ένας φιλόδοξος, αρρενωπός και πολύ προσγειωμένος άντρας. Ξέρει να σε βάζει στη θέση σου αν του κάνεις γκρίνιες ή τσακωθείτε, αλλά σε αγαπά πραγματικά. Είναι υλιστής και θα δεις πως αυτό τον εκφράζει στο κύρος που θέλει να έχεις ως γυναίκα, στα ακριβά του ντυσίματα και πιθανότατα στο αυτοκίνητο που οδηγεί. Δεν απιστεί, αλλά όταν το κάνει θα γίνει με τα πιο λάθος άτομα και θα πληγωθείς.

Πρέπει να διαβάσεις  Επανασύνδεση: Τα 3 πιο κοινά λάθη που πρέπει να αποφύγεις

Άντρας Υδροχόος

Ένας χαρισματικός, πανέξυπνος και πολύ περιπετειώδης τύπος. Θα τον δεις να έχει πολλές φίλες, χωρίς όμως να σημαίνει πως πρέπει να τις φοβάσαι. Αγαπά την ελευθερία και τα περιστασιακά πράγματα χωρίς ταμπέλες. Όταν όμως μπαίνει σε σχέση μένει εκεί για καιρό. Δεν αντέχει τον συντηρητισμό και το βαρετό σεξ. Έχει μερικές φορές πρόβλημα να εκφράσει τα συναισθήματα του, όμως δεν σημαίνει πως δεν είναι πραγματικά. Θα τον παρεξηγήσεις άδικα.

Άντρας Ιχθύς

Είναι ρομαντικός, ευαίσθητος, τρυφερός. Αναζητά τα βαθιά και αληθινά συναισθήματα και θέλει να του μιλάς όμορφα και να τον προσέχεις. Η συναισθηματική πλευρά ενός ιχθύ είναι ο τρόπος για να τον κρατήσεις κοντά σου, όμως απατά εύκολα για λόγος επιβεβαίωσης.

Xorismos Team
Xorismos Team
Η συντακτική ομάδα του xorismos.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Related Posts

περισσότερο
  Πρέπει να διαβάσεις  Πώς Να Γοητεύσεις Έναν Άνδρα: Ο Απόλυτος Οδηγός Για Να Τον Κατακτήσεις!

  Τι σημαίνουν τα μηνύματα που σου στέλνει

  Τα μηνύματα που σου στέλνει πολλές φορές είναι μπερδεμένα και δεν ξέρεις τι σημαίνουν; Μην ανησυχείς, έφτασε η ώρα να μάθεις θέλει να πεις! Πόσες...

  Τι ερεθίζει το κάθε ζώδιο στην καθημερινότητα του

  Τα ζώδια λένε πολλά, όχι μόνο για τον χαρακτήρα μας, αλλά και για τις προτιμήσεις μας στο σεξ. Έφτασε η ώρα να μάθεις τι...

  Ο απόλυτος οδηγός για σεξ μέσα στο αυτοκίνητο

  Το σεξ στο αυτοκίνητο είναι κάτι που το κάνουν πολλά ζευγάρια. Δες πως να το κάνεις σωστά με τον φίλο σου χωρίς κινδύνους! Πέρα από...

  Νάρκισσος και απιστία: Γιατί το κάνει;

  Ένας νάρκισσος είναι πιθανό να προβεί σε απιστία μόνο κάτω από κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις. Τι περισσότερες φορές υπαίτια είναι ο φόβος και το άγχος...

  Μπορεί να ερωτευτεί ένας νάρκισσος;

    Ένας νάρκισσος για κάποιος είναι ένας άνθρωπος που αδυνατεί να ερωτευτεί γιατί αγαπά μόνο τον εαυτό του. Είναι όμως αυτή η αλήθεια; Ο νάρκισσος είναι...

  Πώς να τον ξεπεράσω γρήγορα και ανώδυνα;

  Το να ξεπεράσεις έναν άντρα δεν είναι πάντα το πιο εύκολο πράγμα, ειδικά εάν σε πλήγωσε με τα λόγια του. Έφτασε η ώρα όμως...