Δωρεάν E-book

Μάθε Όλα Τα Μυστικά Του Texting Και Κάνε Τον Άνδρα Που Σε Ενδιαφέρει Να Κολλήσει Για Τα Καλά. Βρες Στο Δωρεάν Βιβλίο Παραδείγματα Που Μπορείς Να Χρησιμοποιήσεις ΣΗΜΕΡΑ

Νίκος Ανδρέου, Relationship Coach,

Συγγραφέας 4ων Best Seller

Κατέβασε Το Δωρεάν E-book Και Μάθε

 

Πως Σκέφτονται Οι Άνδρες Για Το Texting Και Ποιες Τακτικές Ακολουθούν

Συγκεκριμένα Παραδείγματα Μηνυμάτων που δεν πρέπει να στείλεις Ποτέ Αν θέλεις να τον κρατήσεις Δικό Σου

3 Super παραδείγματα μηνυμάτων που θα κάνουν και τον πιο «δύσκολο» άνδρα να σε σκέφτεται συνεχώς

Μηνύματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σήμερα και να τον κάνεις να σε δει με τον τρόπο που θες

Βρες Ακόμα 3 «Πονηρά» μηνύματα που μπορούν να τον κάνουν να στριφογυρνάει στο κρεβάτι από ανυπομονησία απόψε και κάθε Βράδυ.

Με Την Εγγραφή Σου Στην Λίστα Των Μελών Του Νίκου Ανδρέου θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις εντελώς δωρεάν μια σειρά μαθημάτων που έχουν αλλάξει την ζωή χιλιάδων γυναικών

 

*Μένουν 7 ακόμα θέσεις για τα δωρεάν μαθήματα. Πρόλαβε την εγγραφή σου σήμερα

O Nίκος Ανδρέου έχει Εμφανιστεί:

Κάνε Την εγγραφή σου Στην Παρακάτω Φόρμα 

Είπαν για το δωρεάν e-book και τα μαθήματα:

Δεν είχα σκεφτεί ποτέ πως υπάρχουν κάποια μηνύματα που μπορούν να τα καταστρέψουν όλα και να τον κάνουν να ξενερώσει. Σε ευχαριστώ για το δωρεάν e-book. Είναι σημαντικό να γνωρίζω τον τρόπο που σκέφτονται οι Άνδρες.

Μαρία

“Γεια σου Νίκο. Πραγματικά έχω λατρέψει τα παραδείγματα μηνυμάτων που γράφεις στο δωρεάν e-book 🙂 . Ναι, έχεις δίκιο, μικρές διαφορές στην συμπεριφορά μαζί με μερικά «έξυπνα» μηνύματα την κατάλληλη ώρα και…ΜΠΑΜ τον κάνεις να ασχολείται μαζί σου

Σε ευχαριστούμε πολύ. έχω διαβάσει και το ebook σου «πως να έχετε όποιον άνδρα θέλετε. Εξαιρετικό. Όντως μιλάς για θέματα που δεν έχω διαβάσει ξανά αλλού»”

Άννα

“Το βιβλίο του Texting το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον και τα παραδείγματα σου έπιασαν τόπο. Παρακολουθώ με προσοχή τα μαθήματα σου. Πραγματικά σε ευχαριστούμε που δίνεις τόσο πολύ δωρεάν υλικό και γνώση.

Κατερίνα

“Γεια σου Νίκο. Σε ευχαριστώ πραγματικά που βοηθάς πολλές από εμάς να δώσουμε την αξία που πρέπει στους εαυτούς μας. Οι συμβουλές σου μου ανέβασαν την αυτοπεποίθηση και αυτό από μόνο του έκανε την διαφορά.”

Βάσω

“Κάθε φορά που διαβάζω κάποιο mail σου…πραγματικά κουνάω το κεφάλι μου και σκέφτομαι πόσο λάθος έβλεπα τα πράγματα. Νόμιζα ότι ξέρω τους άνδρες. Είσαι καταπληκτικός.”

Ελευθερία

Ο Νίκος Ανδρέου Στην Ελένη Μενεγάκη