14 Γνωμικά και σοφά λόγια για τον χωρισμό

Author:

Category:

Ο χωρισμός φέρνει μαζί του  έντονα συναισθήματα. Δεν θα ήταν υπερβολικό να πούμε ότι αποτελεί για τη ζωή μας ένα σημαντικό γεγονός. Αρνητικό με αλλά πάντως σημαντικό.

Ο πόνος που νιώθουμε εκείνη τη στιγμή είναι αβάσταχτος. Νιώθουμε σαν κάτι να σπάει μέσα μας. Ένα κενό. Και ίσως ένα γιατί.

Πολλοί έχουν μιλήσει για τον χωρισμό. Σχεδόν τόσοι όσοι έχουν μιλήσει και για το έρωτα. Λόγια που φανερώνουν τον πόνο που νοιώθει κανείς. Λόγια που μπορούν να σε εμπνεύσουν για να τον ξεπεράσεις.

Λόγια που η σοφία που κρύβουν μέσα τους,από όποια πηγή κι αν προέρχονται, τους δίνει μια θέση στον καμβά της συλλογικής μας μνήμης και αξίζει να διαβάσεις.

Σε αυτό το άρθρο θα διαβάσεις 14 αποφθέγματα (quotes) για τον χωρισμό με τα οποία θα ταυτιστείς.

-Μην κλαις επειδή κάτι τελείωσε, χαμογέλα γιατί συνέβη

Gabriel García Márquez

-Μην κλαις όταν ο ήλιος έχει φύγει, διότι τα δάκρυα δεν θα σε αφήσουν να δεις τα αστέρια.

Violeta Para

Πρέπει να διαβάσεις  Χωρισμός και Παιδιά: Τα αθώα θύματα ενός διαζυγίου

-Όταν είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε πεπεισμένοι κανείς άλλος δεν θα μας κάνει να νιώσουμε έτσι. Αλλά όσο περνάει ο καιρός, άλλοι το κάνουν, και συχνά το κάνουν, πολύ, πολύ καλύτερα

Coco J. Ginger

-Ο πιο καυτός έρωτας έχει το πιο ψυχρό τέλος.

Σωκράτης
-Η αγάπη ξεκινά με μια αγκαλιά, μεγαλώνει με ένα φιλί, και τελειώνει με ένα δάκρυ

-“Εύχομαι να ήμουν και πάλι ένα μικρό κορίτσι, γιατί τα ξεφλουδισμένα γόνατα είναι ευκολότερο να επιδιορθωθούν από ραγισμένη καρδιά.”

Julia Roberts

Πρέπει να διαβάσεις  Ακαταμάχητη χημεία με τις γυναίκες: Πώς να το πετύχεις

-Αν θέλεις να ξεχάσεις κάτι ή κάποιον, ποτέ μην το μισείς, ή ποτέ μην τον/την μισείς. Όλα και όλοι που μισείς χαράσσονται επάνω στην καρδιά σου. Αν λοιπόν θέλεις να αφήσεις πίσω σου κάτι, αν θέλεις να ξεχάσεις, δεν μπορείς να μισείς.

Joybell C.

-Η καρδιά είναι φτιαγμένη για να σπάσει.

 Oscar Wilde

-Αυτός που σε κάνει να κλάψεις, ποτέ δεν αξίζει τα δάκρυά σου, και αυτός τα αξίζει ποτέ δεν θα σε κάνει να κλάψεις.

Gabriel García Márquez

Πρέπει να διαβάσεις  Πως θα κατακτήσεις την γυναίκα των ονείρων σου

-Ο χειρότερος πόνος είναι, όταν το πρόσωπο που σας έκανε να νιώσετε τόσο ξεχωριστή χθες, σε κάνει να νιώθεις τόσο ανεπιθύμητα σήμερα.

-Ο χωρισμός μοιάζει να είναι σαν ένας σπασμένος καθρέφτης. Είναι καλύτερα να το αφήσεις σπασμένο από το να πληγώσεις τον εαυτό σου για να τον φτιάξεις.

Linda Randall Wisdom

– Επειδή μια σχέση τελειώνει, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει να υπάρχει

Sarah Mlynowski

-Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει κάτι απίστευτα ειλικρινές σχετικά με τα δέντρα το χειμώνα, πώς είναι εξαιρετικά στο να αφήνουν τα πράγματα περνάνε

Jeffrey McDaniel

-Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα σε πληγώσουν, έτσι πρέπει να συνεχίσεις να εμπιστεύεσαι, απλά πρέπει να είσαι προσεκτική.

Gabriel García Márquez

Ο χωρισμός είναι συνήθως κάτι που δεν ξεχνάμε εύκολα. Άλλες φορές θέλουμε να το αφήσουμε πίσω μας. Να πάμε παρακάτω. Υπάρχουν όμως κι άλλες που δεν θέλουμε. Νιώθουμε οτι δεν μπορούμε.

Δεν αξίζει λοιπόν να πρασπαθήσουμε για την επανασύνδεση;

Αν θέλεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σου. Αν θέλεις να φέρεις κοντά σου τον/την πρώην σου, υπάρχει τρόπος.

Πρέπει να διαβάσεις  Αυτοπεποίθηση και Άντρες: Πως να την βρεις ξανά
Πρέπει να διαβάσεις  Απόρριψη: πως πρέπει να την αντιμετωπίζεις...

Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις περισσότερα για την μόνη αποτελεσματική μέθοδο της επανασύνδεσης 

 

 

Xorismos Team
Xorismos Team
Η συντακτική ομάδα του xorismos.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Related Posts

περισσότερο

  Τι ερεθίζει το κάθε ζώδιο στην καθημερινότητα του

  Τα ζώδια λένε πολλά, όχι μόνο για τον χαρακτήρα μας, αλλά και για τις προτιμήσεις μας στο σεξ. Έφτασε η ώρα να μάθεις τι...

  Ο απόλυτος οδηγός για σεξ μέσα στο αυτοκίνητο

  Το σεξ στο αυτοκίνητο είναι κάτι που το κάνουν πολλά ζευγάρια. Δες πως να το κάνεις σωστά με τον φίλο σου χωρίς κινδύνους! Πέρα από...

  Νάρκισσος και απιστία: Γιατί το κάνει;

  Ένας νάρκισσος είναι πιθανό να προβεί σε απιστία μόνο κάτω από κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις. Τι περισσότερες φορές υπαίτια είναι ο φόβος και το άγχος...

  Μπορεί να ερωτευτεί ένας νάρκισσος;

    Ένας νάρκισσος για κάποιος είναι ένας άνθρωπος που αδυνατεί να ερωτευτεί γιατί αγαπά μόνο τον εαυτό του. Είναι όμως αυτή η αλήθεια; Ο νάρκισσος είναι...

  Πώς να τον ξεπεράσω γρήγορα και ανώδυνα;

  Το να ξεπεράσεις έναν άντρα δεν είναι πάντα το πιο εύκολο πράγμα, ειδικά εάν σε πλήγωσε με τα λόγια του. Έφτασε η ώρα όμως...