Πώς να τον κάνω να τρέχει από πίσω μου; Αυτό που θέλει κάθε άντρας!

Θέλεις να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου. Να ξυπνάει και να κοιμάται έχοντας μία και μόνο σκέψη στο μυαλό του: Εσένα! Σίγουρα δεν σου φτάνει βέβαια μόνο να σε σκέφτεται… Θέλεις και να σου δείχνει οτι σκέφτεται μόνο εσένα και δεν έχει μάτια για άλλη. Θα νιώσεις ευτυχισμένη με το:

Να σου λέει κάθε μέρα καλημέρα

Να σε σφίγγει σφιχτά στην αγκαλιά του

Να θέλει και να ικανοποιεί τα δικά σου θέλω

Να αγαπήσει αυτό που πραγματικά είσαι

Αν λοιπόν βρήκες αυτόν που θέλεις να μοιραστείς όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα, συνέχισε να διαβάζεις.

Είμαι ο Νίκος Ανδρέου, ειδικός σε θέματα σχέσεων και συγγραφέας του βιβλίου «πως να έχεις όποιον άνδρα θέλεις» και σε αυτό το άρθρο θα μοιραστώ μαζί σου μυστικά,  που το 99% των γυναικών θα ευχόταν να γνώριζε. Αυτά τα μυστικά δεν θα σε βοηθήσουν μόνο ώστε να τον κάνεις να τρέχει απο πίσω σου. Θα σε βοηθήσουν ώστε να δημιουργήσεις μια πραγματικά όμορφη σχέση με αυτόν που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά. Διάβασε παρακάτω με προσοχή:

 

Καταρχάς πρέπει να έχεις πάντα υπ’ όψιν σου, ότι αυτό που θα τον κάνει να σε ξεχωρίσει από τις άλλες γυναίκες είναι η προσωπικότητα σου. Ο τρόπος που κινήσε, ο τρόπος που σκέφτεσαι, ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι την ίδια σου τη ζωή.

Πόσες φόρες έχει δει γυναίκες οι οποίες δεν έχουν χαρακτηριστικά μοντέλου να έχουν άντρες που τρέχουν από πίσω τους;

Η γυναίκα με την οποία αποφασίζει να μοιραστεί τον κόσμο του, να σχεδιάσει τη ζωή του μαζί της δεν χρειάζεται να έχει χαρακτηριστικά μοντέλου. Είναι η γυναίκα που θα τον στηρίζει στα δύσκολα και θα τον κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Αυτή τη γυναίκα αποζητούν οι άντρες. Και αυτή η γυναίκα μπορείς να είσαι εσύ. Όλα τα άλλα είναι περιστασιακοί αντιπερισπασμοί μικρής σημασίας και διάρκειας.

Τι πραγματικά θεωρούν όμως οι άντρες ιδανική γυναίκα και τι χαρακτηριστικά θέλουν να έχει για να κολλήσουν?

1. Προσωπικότητα

Το ανέφερα και παραπάνω. Η πραγματική ομορφιά δεν έχει να κάνει με το πώς φαίνεσαι αλλά με το ποια είσαι. Έχω συναντήσει αρκετές πανέμορφες γυναίκες στη ζωή μου, των οποίων οι προσωπικότητες ήταν τόσο ελκυστικές όσο το βρώμικο σκυρόδεμα στα ναυπηγεία της Ελευσίνας.

Λυπάμαι, αλλά είναι αλήθεια.

Ο άντρας θέλει μία γυναίκα γνήσια και πραγματική. Δεν πρέπει να φοβάσαι να διασκεδάσεις μαζί του, να συζητήσεις όπως κάνει με τους φίλους σου και να δείξει τον αληθινό και ειλικρινή  εαυτό σου χωρίς να ανησυχείε για το τι θα πει ο καθένας που γνωρίζεις!

2. Σεβασμός

Το πώς παρουσιάζεις τον εαυτό σου λέει πολλά για το ποια είσαι. Το να βγαίνεις υπερβολικά και προκλητικά ντυμένη, ή να μοιράζεις το χρόνο σου σε αυτόν και άλλα πόσα άτομα με τα οποία «παίζεις» ταυτόχρονα, είναι απωθητικό γιατί δείχνει ότι δε σέβεσαι τον εαυτό σου αλλά ούτε και τον άνθρωπο απέναντι σου.

Να θυμάσαι ότι τα αγοράκια γυμνασίου μπορεί να κυνηγούν το δημοφιλές κορίτσι της τάξης, αλλά οι πραγματικοί άνδρες δεν παίζουν πια παιχνίδια.

Δωρεάν σειρά μαθημάτων – Πως να έχεις όποιον άνδρα θέλεις

Κάνε την εγγραφή σου και παρακολούθησε τα εντελώς δωρεάν μαθήματα του Νίκου Ανδρέου. Μπες στο μυαλό των ανδρών και μάθε ακριβώς τι χρειάζεται να κάνεις έτσι ώστε να καταφέρεις να δημιουργήσεις την ιδανική σχέση που ονειρεύεσαι μαζί του , ακόμα και αν αυτή την στιγμή είναι τελείως απόμακροςΚάνε click εδώ και ξεκίνα σήμερα τα δωρεάν μαθήματα

3. Στοργή

Οι άνδρες είναι πολύ πρακτικά πλάσματα. Ελκύονται από ένα άγγιγμα και μπορούν να δεθούν με τη γλώσσα του σώματος. Είναι λοιπόν αυτονόητο ότι οι ενδείξεις τρυφερότητας, το απαλό χάδι, το να ακουμπήσεις τυχαία στον ώμο του, ή να τον αγκαλιάζεις και να του δείχνεις πόσο χαίρεσαι που τον βλέπεις είναι βασικά στοιχεία για να «κολλήσει» ο καλός σου.

Πρέπει να διαβάσεις  Ζήλεια και Ανασφάλεια: Δες γιατί τα νιώθεις;

4. Ευφυΐα

Κανένας άντρας δεν θέλει γυναίκα γλάστρα και οι «trophy wives» είναι πολύ ξεπερασμένη μόδα. Αντίθετα οι γυναίκες που διαθέτουν κριτική σκέψη, είναι ψαγμένες και μπορούν να κρατήσουν μία συζήτηση μαζί του, ελκύοντας το ενδιαφέρον του ή και ανοίγοντας του έναν εντελώς καινούργιο κόσμο γνώσης είναι αυτές που κερδίζουν το παιχνίδι εν τέλει.

Φυσικά δεν απαιτείται πτυχίο από το Χάρβαρντ, ή εξωφρενικό IQ για να το πετύχεις αυτό, αρκεί μόνο να έχεις ενδιαφέροντα, να ασχολείσαι ενεργά με τον κόσμο γύρω σου και να έχεις όρεξη και πάθος να τα μοιραστείς όλα αυτά μαζί του.

5. Αυτοπεποίθηση

Υπάρχει κάτι σέξι για μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση και δεν έχει καμία σχέση με την εμφάνιση της. Για να είμαι ειλικρινής, κανένας άντρας δεν παρατηρεί όλες τις ατέλειές σου. Ξέρεις, όλες αυτές που εξετάζεις εσύ με τις ώρες στον καθρέφτη πριν βγεις από το σπίτι.

Όταν νιώθεις άνετα με το σώμα σου και το δείχνεις φαίνεσαι στα μάτια του άντρα σου ακόμα πιο ελκυστική και ακαταμάχητη. Όσο τρελό κι αν σου ακούγεται, η αυτοπεποίθηση σου διεγείρει τους άντρες και από τη σεξουαλική άποψη. Είναι σχεδόν σαν μια δύναμη που τους ελκύει και δίνει υποσυνείδητα υποσχέσεις για μία αξέχαστη σεξουαλική εμπειρία.

Αν θέλεις λοιπόν να είσαι η γυναίκα της ζωής του, αυτή που θα ερωτευτεί πραγματικά, θα επιλέξει, θα κυνηγήσει και εν τέλει θα τρέχει από πίσω σου, δούλεψε με τον εαυτό σου δες στην πράξη τα θεαματικά τους αποτελέσματα.

Ο Νίκος Ανδρέου Μιλάει Στην Ελένη Μενεγάκη:

 

Πραγματικό μήνυμα από την Γιώτα:

«Είχα ακούσει διάφορα για τον Νίκο Ανδρέου και για την μέθοδο της επανασύνδεσης καθώς και για τα online μαθήματά του. Η αλήθεια είναι πως ήμουν πολύ δύσπιστη, στα όρια του αρνητισμού. Από περιέργεια διάβασα τον βιβλίο του «Πώς να έχεις όποιν άνδρα θέλεις». Σοκαρίστηκα πολύ ευχάριστα. Τα πράγματα και τα βήματα που ανέφερε ήταν πολύ σημαντικά όχι μόνο για την κατάκτηση του προσώπου που σε ενδιαφέρει αλλά και για αυτοβελτίωση. Κι εγώ η ίδια θεωρούσα πως είμαι εντάξει με τον εαυτό μου και με το πως διαχειρίζομαι καταστάσεις. Διαβάζοντας βρήκα πολλά λάθη που κάνω και πολλά σημεία που μπορούσαν να αλλάξουν προς το καλύτερο. Και τα εφάρμοσα. Και είδα φως. Δεν περίμενα τόσο μεγάλες αλλαγές στην ζωή μου, μέσα από τόσο απλά πράγματα τα οποία ποτέ δεν είχα φανταστεί πως μπορώ να κάνω αλλιώς! Νίκο συνέχισε την καταπληκτική δουλειά που κάνεις και να βοηθάς τον κόσμο με τον τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις! Πολλά συγχαρητήρια!»

Γιώτα Π.

Πως μπορώ να μάθω περισσότερα;

 Ο Νίκος Ανδρέου, συγγραφέας 2 επιτυχημένων βιβλίων, με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στο θέμα «σχέσεις»  έχει την απάντηση που ψάχνεις και την προσφέρει μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά δωρεάν μαθημάτων.

Πάτησε τον παρακάτω σύνδεσμο και δες τα μυστικά που θα σου αποκαλύψουν τα δωρεάν μαθήματα!

Κάνε Click εδώ -Τι θα μάθω στα δωρεάν μαθήματα

 

Δες Μερικά από τα καλύτερα Online μαθήματα του Νίκου:

 

5 τρόποι για να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου:

Αυτό που θέλουν οι άνδρες περισσότερο και από το σεξ είναι:

Δεν σε βλέπει σοβαρά; μάθε πως θα το αλλάξεις:

Αυτό πρέπει να κάνεις αν σου πει πως δεν θέλει σχέση:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here