Μήπως περιμένει να κάνεις την πρώτη κίνηση; 3+1 Αλάνθαστα Σημάδια

Δείτε εδώ πριν κάνετε τη πρώτη κίνηση σε μια γυναίκα
Top Συμβουλές για άντρες:Πότε κάνουμε τη πρώτη κίνηση;

Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες στον έρωτα, παρά μόνο ένας καλός συνδυασμός του κατάλληλου σημείου και της κατάλληλης στιγμής.

Ενώ υπάρχει κάποια μικρή αλήθεια σε αυτό, τις περισσότερες φορές η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο. Έτσι, οι άντρες που έχουν αρκετές επιτυχίες με τις κοπέλες έχουν μια ικανότητα που τους κάνει να ξεχωρίζουν:

Μπορούν και αντιλαμβάνονται κρυμμένα μηνύματα ώστε να δημιουργήσουν τις δικές τους ευκαιρίες.

Όπως έχω πει και παλαιότερα, το μεγαλύτερο μέρος των γυναικών δεν πρόκειται να κάνει την πρώτη κίνηση – είτε αυτή είναι να συστηθούν, είτε να φλερτάρουν είτε να  δημιουργήσουν περισσότερη οικειότητα. Δεν πρόκειται ποτέ να σας πούνε “E ψιτ, είμαι έτοιμη να με φιλήσεις».

Οι γυναίκες δεν το κάνουν αυτό για να το παίξουν δύσκολες.

Απλά τις περισσότερες φορές παλεύουν με τη ντροπή, το άγχος τους και το φόβο της απόρριψης.

Θα ήταν πολύ βολικό οι γυναίκες να έπαιρναν το πάνω χέρι. Αντ’ αυτού όμως σας δίνουν κρυφά μηνύματα, σημάδια, τα οποία εσείς πρέπει να αποκρυπτογραφήσετε και μάλιστα όταν οι γυναίκες δείχνουν το ενδιαφέρον τους και δεν παίρνουν ανταπόκριση αισθάνονται ενοχλημένες λόγω της απόρριψης.

Πώς μπορείτε να βγείτε από τον φαύλο κύκλο; Δείτε παρακάτω 3+1 τρόπους με τους οποίους οι γυναίκες επικοινωνούν το ενδιαφέρον τους και πως να το εκμεταλλευτείτε στο έπακρο:

Κοντινή Απόσταση και Οπτική Επαφή

Οι γυναίκες, με τις κινήσεις τους, δείχνουν την επιθυμία τους να συνομιλήσετε. Μετακινούνται μέσα στο μαγαζί και παίρνουν θέση δίπλα σας ή κοιτούν προς το μέρος σας για αρκετή ώρα ή απλά σας χαμογελάνε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ευθείς και να της πείτε κάτι απλό και να συστηθείτε, «Γειά, είμαι ο Κώστας». Μπορείτε να παίξετε και λίγο λέγοντας «Δεν είναι και πολύ ευγενικό να με κοιτάς τόση ώρα και να μη λες ένα γειά».

  • Η κοπέλα έρχεται και χορεύει δίπλα σας: Πολύ απλά, ξεκινήστε να χορεύετε μαζί της
  • Σας ακουμπάει περνώντας από δίπλα σας: Πιθανότατα να σας ακουμπήσει στον ώμο, ή να σας χαϊδέψει απαλά στην πλάτη καθώς περνάει από δίπλα σας. Ακολουθήστε την και πείτε της ένα γειά ακουμπώντας το δικό σας χέρι στον ώμο της.
  • Σας κάνει ερώτηση οποιουδήποτε τύπου ή σας κάνει ένα σχόλιο της στιγμής: Πιάστε της τη συζήτηση και επιδιώξτε να ζητήσετε το τηλέφωνό της πριν φύγετε.

Αποδεχτείτε το φλερτ και ανταποδώστε

Φλερτάρετε μαζί της, λεκτικά και σωματικά. Αν ανταποδώσει τότε συνεχίστε ακόμα περισσότερο. Αντίστοιχα, εσείς ανταποδίδετε στα δικά της φλερτ.

  • Σας αγγίζει το χέρι όταν της μιλάτε ή την κάνετε να γελάσει: Ανταποδώστε τη φυσική επαφή και κλιμακώστε την, χωρίς να προβείτε σε άσεμνες κινήσεις.
  • Αγγίζει το πρόσωπό σας, σας κοιτάει έντονα στα μάτια, ή χαϊδεύει τα μαλλιά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα: Αυτό σημαίνει ότι είναι έτοιμη να τη φιλήσετε. Ανταποδώστε τις κινήσεις της και προχωρήστε στο φιλί.
  • Σας αφήνει να την αγγίζετε στα χέρια, το πρόσωπο, τη μέση και τα πόδια: Φιλήστε την οπωσδήποτε.
Πρέπει να διαβάσεις  10 Κανόνες της Τέχνης του Φλερτ

Επένδυση

Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνει μια κοπέλα για εσάς, τόσο περισσότερο θέλει να κάνει μια σχέση μαζί σας. Αν κάνει πρώτη κίνηση και σας δώσει το τηλέφωνό της, ή σας στείλει μήνυμα, ή σας προτείνει να βγείτε τότε προχωρήστε ανεπιφύλακτα.

  • Μια τυχαία κοπέλα σας μιλάει στο δρόμο παραπάνω από 30 δευτερόλεπτα: Ανταλλάξτε τηλέφωνα πριν φύγετε.
  • Σας λέει ότι θέλει να επισκεφτείτε ένα μέρος, μια συναυλία ή μια εκδήλωση μαζί: Κανονίστε το οπωσδήποτε.
  • Είστε σε μπαρ και μιλάει μαζί σας παραπάνω από 15 λεπτά: Κεράστε την ένα ποτό και καθίστε μαζί της.
  • Ρωτάει τι θα κάνετε αργότερα: Κανονίστε κάτι μαζί ή προσκαλέστε την στο σπίτι σας.
  • Σας αναφέρει το πρόγραμμά και τη διαθεσιμότητά της το βράδυ: Ίσως θέλει να το περάσει μαζί σας, οπότε κανονίστε κάτι ανάλογο.
  • Έχετε βγει ραντεβού οι δυο σας σε απομονωμένο μέρος: Αυτό δείχνει ότι νιώθει άνετα μαζί σας. Καθίστε κοντά της, αγγίξτε την και κάντε κίνηση να τη φιλήσετε.
  • Θέλει να μάθει που μένετε και πώς είναι το σπίτι σας: Καλέστε την για να την ξεναγήσετε.
  • Σας καλεί σπίτι της, ακόμα και στο κρεβάτι της: Κάντε κίνηση να τη φιλήσετε και θα μάθετε αν είναι έτοιμη να προχωρήσετε στην επόμενη φάση. Μη μένετε μόνο στις αγκαλιές.
  • Σας ζητάει να τη συνοδεύσετε στο αμάξι της:  Καθυστερεί να φύγει και να πει αντίο. Είναι ώρα να κάνετε κίνηση για φιλί.
  • Δεν είναι σίγουρη ακόμα αν θέλει να φύγει ή να κάτσει κι άλλο: Δοκιμάστε να της κάνετε πειράγματα έτσι ώστε να περάσετε κι άλλο χρόνο μαζί – ένα ακόμα ποτό, επεισόδιο ή ακόμα και ταινία.
  • Απαντάει ή ρωτάει προσωπικές ερωτήσεις, ή ακόμα κάνει σεξουαλική κουβέντα: Συνεχίστε κάνοντας τη συζήτηση ακόμα πιο πικάντικη και δοκιμάστε να τη φιλήσετε.

Τώρα στο ψητό…

Αναγνωρίστε τα κρυφά μηνύματα που σας στέλνει, αλλά μην τα δέσετε και κόμπο. Μην περιμένετε να πετύχετε την τέλεια ευκαιρία. Πειραματιστείτε και δείτε τις αντιδράσεις της κοπέλας.

Καθώς τα κρυφά μηνύματα μπορεί να βοηθούν λίγο, ο μόνος τρόπος να σιγουρεύσετε την κατάσταση είναι κάνοντας την κίνησή σας.

Να θυμάστε: «Αν η ευκαιρία δεν σας χτυπάει την πόρτα, τότε χτίστε εσείς μια πόρτα» – Milton Berle

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here