Δες Παρακάτω Όλα Τα Διαθέσιμα Βιβλία

Για να δεις όλα τα διαθέσιμα προγράμματα για κάθε βιβλίο πάτησε στο Αντίστοιχο Κόκκινο Κουτάκι.

Πώς Να Έχεις Όποιον Άνδρα Θέλεις

Τι θα γινόταν αν μάθαινες τι πραγματικά θέλουν οι άνδρες το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να σου πουν

Είναι το μυστικό που εξηγεί γιατί οι άνδρες δεν δεσμεύονται μαζί σου, δεν σε προσέχουν ή δεν σε βλέπουν σοβαρά.

Το μυστικό για το  τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να τους οδηγήσεις στην απόλυτη αφοσίωση.

Ένα μοναδικό στον κόσμο βιβλίο, 300 περίπου σελίδων με κανόνες που μπορείς να εφαρμόσεις άμεσα και να πετύχεις κάθε στόχο που ονειρεύεσαι σχετικά με τις σχέσεις σου με τους άνδρες.

Σου εγγυώμαι ότι αυτά που γράφω μέσα στο βιβλίο, δεν πρόκειται να τα βρεις πουθενά αλλού. Έχω κάνει την έρευνα μου και γνωρίζω ότι αυτό το βιβλίο έχει γραφτεί πραγματικά για εσένα.

Τα Mυστικά της Eπανασύνδεσης

Τα μυστικά της επανασύνδεσης είναι μια μέθοδος που εγγυημένα σου δίνει έως και 80% πιθανότητες  για να καταφέρεις να κερδίσεις πίσω τον/την πρώην σου μέσα σε λίγες μέρες από τώρα. Μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει πάνω από 5000 άντρες και γυναίκες δείχνοντας τους τον σωστό δρόμο, την μόνη σωστή στρατηγική ώστε να καταφέρουν να κάνουν το ταίρι τους να γυρίσει πίσω σε αυτούς.

Η μέθοδος επανασύνδεσης του Νίκου Ανδρέου δουλεύει:

 Γιατί μπορούν να σε βοηθήσουν τα μυστικά της επανασύνδεσης: Η μέθοδος βασίζεται στην ψυχολογία!  Ο Νίκος Ανδρέου, ειδικός σε θέματα χωρισμού, θα σε διδάξει βήμα-βήμα όλη την στρατηγική που χρειάζεται να ακολουθήσεις για να κάνεις τον/την πρώην σου να γυρίσει πίσω ξανά.

Τα Mυστικά του Texting

Το texting, αυτό δηλαδή που εσύ θεωρείς ως ένα απλό και καθημερινό πράγμα, στην πραγματικότητα, είναι ένας πανίσχυρος κρυφός κώδικας επικοινωνίας. Έχει την δύναμη να καταστρέψει τις πιθανότητες να προχωρήσεις με τον άνδρα που θέλεις, ή να τον κάνεις να μην μπορεί να πάψει να σε σκέφτεται.

Αλλά ήξερες πως μπορεί να γίνει το απόλυτο εργαλείο, για να τον σαγηνεύσεις και να τον μαγνητίσεις;

Στόχος σου είναι να τον παρασύρεις με τα λόγια σου και να τον κάνεις να ανυπομονεί να διαβάσει ένα μήνυμά σου. Θες όμως ακόμα περισσότερα. Να θέλει να σε ξαναδεί. Να σε σκέφτεται αδιάκοπα.

Νέο Βιβλίο Από Τον Νίκο Ανδρέου - Κάνε Έρωτα Στην Καρδιά του

Δημιούργησα για εσένα ένα αποκαλυπτικό βιβλίο που όμοιό του δεν υπάρχει στην Ελλάδα!

Σου αποκαλύπτω πως ο τρόπος που κάνεις έρωτα σε έναν άντρα παίζει καθοριστικό ρόλο για το αν θα σε δει μόνο σεξουαλικά ή αν θα σε ερωτευτεί βαθιά… γιατί δυστυχώς τα ζευγάρια δεν κάνουν ποτέ έρωτα, κάνουν μόνο σεξ.

Για να αφομοιώσει το νευρικό σύστημα τις αισθήσεις και να δημιουργηθεί βαθύτερο ερωτικό συναίσθημα, πρέπει να γίνει με συγκεκριμένους τρόπους που ελάχιστοι ξέρουν και εφαρμόζουν.

Αύξησε την αυτοπεποίθηση σου σε 30 ημέρες - Του Γεώργιου Τζώρτζη σε συνεργασία με τον Νίκο Ανδρέου

Μέσα από το καινούριο μου βιβλίο θέλησα να σου προσφέρω έναν ολοκληρωμένο οδηγό, σε σένα αλλά και σε κάθε γυναίκα, ώστε να καταφέρει να μάθει πραγματικά και βαθιά τον ίδιο της τον εαυτό. Μέσα από αυτό το βιβλίο: Θα καταφέρεις να προσελκύσεις τον σωστό άντρα. Θα δημιουργήσεις τις ιδανικές συνθήκες. Θα αποκτήσειςτην σχέση που πάντα ήθελες.

Όλα αυτά θα καταφέρεις να τα κάνεις με τον πιο εύκολο και αβίαστο τρόπο. Χωρίς να πιέσεις τον εαυτό σου και χωρίς να νιώθεις πως γίνεσαι μια ξένη γυναίκα. Θα γίνεις ακριβώς η γυναίκα που είσαι προορισμένη να είσαι.

Μέσα από τις σελίδες του σου υπόσχομαι ότι θα καταφέρεις να συναντήσεις τον καλύτερο σου εαυτό, κάτι που είναι απαραίτητο αν πραγματικά θέλεις να αλλάξεις την σχέση σου με τους άνδρες προς το καλύτερο.

Το βιβλίο εξηγεί με βήμα-βήμα κατευθύνσεις και συγκεκριμένες ασκήσεις πως δουλεύοντας εσωτερικά θα καταφέρεις να μεταμορφωθείς σε μια γυναίκα πραγματική ελκυστική στους άνδρες.

Γιατί όλα ξεκινάει από εμάς.

Απόκτησε Όλα Τα Βιβλία Του Νίκου Ανδρέου Σε Προνομιακή Τιμή - Μόνο Για Λίγες Ημέρες

Πολλές φίλες μου το ζήτησαν:

“Νίκο, Θέλω όλα σου τα βιβλία και θέλω να μιλήσουμε για να με βοηθήσεις.”

Έτσι, αποφάσισα να δημιουργήσω ένα ολοκληρωμένο πακέτο με πάνω 50% έκπτωση για να γίνει δικό σου! Το πακέτο περιλαμβάνει:

  1. Πρόγραμμα «τα μυστικά της επανασύνδεσης» που περιλαμβάνει
  • Το ebook Το Μυστικό Της Επανασύνδεσης
  • Το ebookΤο μυστικό της επανασύνδεσης 2 – προχωρημένες τεχνικές
  • Τα 2 ηλεκτρονικά βιβλία «ιδανική σχέση» & «ο δρόμος προς την τέλεια σχέση»  
  • το Ηλεκτρονικό βιβλίο «Κέρδισε πίσω τον εαυτό σου σε 30 ημέρες» – το κορυφαίο βιβλίο που θα σου δώσει πίσω την ψυχολογία σου άμεσα

2) Πρόγραμμα «πως να έχετε όποιον άνδρα θέλετε» που περιλαμβάνει

  • Το ebook «πως να έχετε όποιον άνδρα θέλετε»
  • Ηχητικό αρχείο πως να εγκαταστήσεις την φωνή σου στο μυαλό του
  • Δωρεάν συνδρομή στο forum

3) Το ebook «Κάνε έρωτα στην καρδιά του»

4) Το ebook «Texting μηνύματα που θα τον ξετρελάνουν»

5) το ebook Αυτοπεποίθηση σε 30 ημέρες 

6) 1 συνεδρία διάρκειας 1 ώρας

Πακέτα Προσωπικής Καθοδήγησης (Coaching)

Το coaching  έχει έναν και αποκλειστικό σκοπό. Να σε βοηθήσει ώστε να δημιουργήσεις ευτυχισμένεςαρμονικές και ολοκληρωμένες σχέσεις, με βάση την αγάπη.

Στο coaching ουσιαστικά έχεις δίπλα σου έναν σύμβουλο, ο οποίος λειτουργεί σαν φίλος και καθοδηγητής. Βρίσκεται δίπλα σου για να ακούσει το πρόβλημά σου, να γίνει ο καθρέφτης σου και να σε βοηθήσει ώστε να αποκτήσεις την πραγματικά ευτυχισμένη σχέση που ονειρεύεσαι.

Αυτός ο φίλος και καθοδηγητής σου θα είμαι εγώ!

Τρόποι αγοράς και παραλαβής των ebooks

Η ιστοσελίδα μας παρέχει 2 τρόπους αγοράς. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και πληρωμή μέσω viva wallet.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας μέσω Viva Wallet με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, θα λάβετε email όπου μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα τα ebooks.

Για αγορά μέσω κατάθεσης σε τράπεζα: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας εμφανιστούν οι διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί μας. Μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση , θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό στο [email protected]
Στις επόμενες 24 ώρες θα λάβετε email για να κατεβάσετε τα βιβλία

Συνεντεύξεις

Συνέντευξη Στην Ελένη Μενεγάκη