Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σου το μυστικό που θα κάνει οποιονδήποτε άντρα να σε ερωτευτεί. Πρώτα όμως θα πρέπει να σε προειδοποιήσω ότι μπορεί να σου φανεί λίγο ασυνήθιστο.

Μπορεί να σου φανεί τρομακτικό και αντίθετο με το γυναικείο σου ένστικτο, αλλά δουλεύει – στο υπόσχομαι.

Το μυστικό για να κερδίσεις έναν άντρα είναι να τον αφήσεις ελεύθερο.

Άσε με να σου εξηγήσω: Οι άντρες είναι εξαιρετικά ανεξάρτητοι εκ φύσεως. Τους αρέσει να ζουν και να κινούνται με τους κανόνες τους, παίρνοντας τις δικές τους αποφάσεις. Διψούν για ελευθερία. Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους τους είναι η απώλεια της ελευθερίας τους μέσα σε μια σχέση.

Η γυναίκα μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος ενός άντρα μέχρις ότου συνειδητοποιήσει ότι δε μπορεί να βγει με τους φίλους του, ή τον αναγκάσει να πουλήσει την αγαπημένη του μηχανή. Όταν καταλάβει ότι η γυναίκα αρχίζει να παίρνει τον έλεγχο της ζωής του τότε φεύγει τρέχοντας με τα χέρια ψηλά. Το τελευταίο πράγμα που θέλει ένας άντρας είναι μια ακόμα υποχρέωση. Οι υποχρεώσεις είναι ο θάνατος της ελευθερίας.

Πρέπει να διαβάσεις  Τα 10 λάθη που σε κάνουν να φαίνεσαι Απελπισμένος!

Υπάρχει διαφορά μεταξύ του θέλω και του πρέπει να κάνω κάτι.

Το θέμα είναι ότι οι γυναίκες έχουν τα δικά τους ένστικτα. Αντί να αποζητούν την ελευθερία, θέλουν συναισθηματική σύνδεση και να νιώθουν τον άντρα τους κοντά.

Έτσι, πέφτουν στην παγίδα να επιζητούν επιβεβαίωση από το πόσο χρόνο διαθέτει γι’ αυτές ο άντρας τους. Όταν αυτός ο χρόνος δεν είναι αρκετός, παραποιούνται δίχως αύριο. Η ουσία της όλης κατάστασης είναι να μάθεις να κάνεις το ακριβώς αντίθετο.

Για να μπορείς να τον κρατήσεις για πάντα κοντά σου θα πρέπει να γίνεις η πηγή της ελευθερίας του.

Έτσι, αντί να αναρωτιέσαι πως θα μπορέσεις να τον κρατήσεις κοντά σου θα πρέπει να διερωτηθείς το πως μπορείς να χτίσεις το πάθος και τον ενθουσιασμό μεταξύ σας και να τον κάνεις να μη θέλει να φύγει ποτέ.

Ποτέ μην τον κάνεις να νιώσει ότι είσαι μια υποχρέωση γι’ αυτόν.

Θα πρέπει να έχεις τη δύναμη να δημιουργήσεις διασκέδαση, ενθουσιασμό, πάθος και αγάπη. Θα πρέπει να γίνεις ο παράδεισος του, στον οποίο ξεφεύγει από τα προβλήματά του.

Πρέπει να διαβάσεις  Σχέση με Παντρεμένο – Αναλυτικός Οδηγός

Δείξ’ του σεβασμό και θαυμασμό γι’ αυτά που κάνει, άσ’ τον να κάνει αυτά που θέλει και σιγουρέψου ότι κάνεις και εσύ τη ζωή σου. Άφησέ τον ελεύθερο να κάνει τις επιλογές του για να γίνεις και εσύ μια από αυτές. Όταν αγαπάμε κάποιον δεν πρέπει να γίνει υποχρέωση. Όταν ένας άντρας αισθάνεται απόλυτα ελεύθερος, τότε θα γίνει πολύ καλύτερος σύντροφος.

Θα γίνει πολύ πιο τρυφερός, καλύτερος ακροατής και θα έρθει πολύ κοντύτερα σε σένα απ’ όσο περίμενε. Ένας άντρας που έχει μια υπέροχη σχέση σε συνδυασμό με μια αυξημένη αίσθηση της προσωπικής του ελευθερίας θα είναι ο απόλυτος σύντροφος.

Να είσαι σίγουρη πως όσο μακριά και να πηγαίνει θα γυρίζει πίσω σε σένα.

Θέλεις όλα τα παραπάνω από μια σχέση; 

Έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις μυστικά επιτυχίας στους άνδρες  που το 99% των γυναικών δεν θα μάθουν ποτέ .

Ο Νίκος Ανδρέου, συγγραφέας του Best seller «τα μυστικά της επανασύνδεσης»με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στο θέμα «σχέσεις»  έχει την απάντηση που ψάχνεις και την προσφέρει μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά δωρεάν μαθημάτων.

Πρέπει να διαβάσεις  Χωρισμός: Το απόλυτο πλάνο για να τον ξεπεράσεις

Τι πρέπει να κάνεις τώρα: 

Πάτησε τον παρακάτω σύνδεσμο, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω και ξεκίνα από σήμερα να λαμβάνεις τα μαθήματα που θα αλλάξουν την ζωή σου!