Μπορεί ο χωρισμός να έπεσε σαν κεραμίδα στο κεφάλι σου από το πουθενά. Ίσως και να το περίμενες. Ίσως και να μην ήθελες να παραδεχτείς οτι υπήρχαν σημάδια. Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν νιώθεις καλά με αυτό. Υπάρχει ένα συνεχόμενο σφίξιμο στο στομάχι σου. Ένας κρύος ιδρώτας στη σκέψη και μόνο οτι δεν θα τα ξαναβρείτε.. Οτι όλα τελείωσαν οριστικά. Και εκείνος/εκείνη δεν κάνει καμία κίνηση… Απόλυτη αδιαφορία.

Τι σημαίνει όμως η αδιαφορία μετά τον χωρισμό;

Το άτομο που αδιαφορεί έχει ξεπεράσει το χωρισμό; Κι αν ναι, είναι μια πράξη εκδίκησης προσπαθώντας να πάρει το αίμα του πίσω;

Ή μήπως αυτό που στην πραγματικότητα επιδιώκει είναι η επανασύνδεση, να γυρίσει δηλαδή πίσω σε εσένα;

Αδιαφορία λοιπόν μετά το χωρισμό. Εκδίκηση ή τρόπος επανασύνδεσης;

Ονομάζομαι Νίκος Ανδρέου και για να διαβάζεις αυτό το άρθρο είμαι σχεδόν σίγουρος οτι έχεις χωρίσει. Καθημερινά συνομιλώ με γυναίκες και άνδρες που βρίσκονται στην ίδια ακριβώς θέση με εσένα: Θέλουν πίσω τον/την πρώην τους πίσω στην αγκαλιά τους.

Το θετικό είναι οτι έχω τον τρόπο. Υπάρχει μια μέθοδος η οποία πραγματικά λειτουργεί και έχει βοηθήσει χιλιάδες άντρες και γυναίκες να επιτύχουν την επιθυμία τους: Να τα ξαναβρούν με το ταίρι τους.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εγγραφείς στη λίστα και να κατεβάσεις το δωρεάν βιβλίο που ξεκλειδώνει τα μυστικά της επανασύνδεσης.

Πρέπει να διαβάσεις  Χωρισμός: 8 λάθη αμέσως μετά που κάνουν ζημιά!

Μπορείς αν θέλεις να κατεβάσεις το εντελώς δωρεάν βιβλίο του στο παρακάτω Link:

Κατέβασε εδώ το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε το θέμα της αδιαφορίας μετά το χωρισμό από δύο πλευρές, απαντώντας στην πραγματικότητα σε δύο παρόμοια αλλά διαφορετικά ερωτήματα.

  • Το πρώτο, είναι αν η αδιαφορία είναι μια καλή μέθοδος επανασύνδεσης.
  • Το δεύτερο, αν το άτομο με το οποίο εμείς επιλέξαμε να χωρίσουμε δείξει πλήρη αδιαφορία για εμάς τι μπορεί να σημαίνει.

Είναι η αδιαφορία μια καλή μέθοδος επανασύνδεσης;

Πριν απαντήσω θα ήθελα να σκεφτείς κάτι. Ποιος είναι αυτός που είναι για ΕΣΕΝΑ πιο ελκυστικός. Αυτός που ξέρεις ότι έχεις ή αυτός που ξέρεις (ή νομίζεις) ότι δεν δείχνει ενδιαφέρον για εσένα;

Σκέψου ότι βρίσκεσαι μπροστά από δύο έπαθλα. Το πρώτο σου το χαρίζουν. Για να κερδίσεις το δεύτερο ωστόσο είναι η μεγαλύτερη πρόκληση. Θα πρέπει να αγωνιστείς για αυτό. Χωρίς να είναι πάντα βέβαιο ότι θα το κερδίσεις.

Τώρα ποιο από τα δύο έχει μεγαλύτερη αξία;

Ακόμα και αν επέλεγες το πρώτο βραβείο – κάτι που δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα έκανες, ακόμα και αν τα δύο έπαθλα είναι στην πραγματικότητα ακριβώς τα ίδια, το δεύτερο θα έχει ΠΑΝΤΑ μεγαλύτερη αξία στα μάτια σου.

Οι άνθρωποι δίνουμε μεγαλύτερη αξία σε αυτά που χρειάζεται να κοπιάσουμε για να κερδίσουμε. Και αυτό έχει να κάνει με το ότι πάντοτε αναζητάμε αυτό που δεν έχουμε. Ή αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε. Αυτός είναι ένα κανόνας της ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Πρέπει να διαβάσεις  Ζώδια και σχέσεις: Πώς αντιδρούν τα ζώδια στον χωρισμό;

Με απλά λόγια η αδιαφορία σε κάνει ελκυστικό στα μάτια του άλλου.

Και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην προσπάθεια που κάνεις για να γυρίσει πίσω σε εσένα. Αρκεί από μόνη της η αδιαφορία για να σε οδηγήσει στο να σμίξεις και πάλι με το ταίρι σου;

Όχι! Η αδιαφορία είναι μια εξαιρετική προσέγγιση ωστόσο από μόνη της δεν αρκεί για να τον/την κάνει να γυρίσει πίσω σε εσένα. Μπορεί να είναι ένα εξαιρετικά αποδοτικό μέρος της μεθόδου που οδηγεί στην επανασύνδεση αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ολόκληρη η μέθοδος. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ολοκληρωμένες στρατηγικές. Τακτικές που θα σε παίρνουν από το χέρι και βήμα – βήμα, απλά και μεθοδικά θα σε οδηγήσουν στο να ξανακερδίσεις την ευτυχία.

Στο δεύτερο ερώτημα τώρα.

Τι σημαίνει όταν αυτός ή αυτή που εσύ χώρισες σου δείχνει αδιαφορία;

Είναι δυνατόν να σε ξεπέρασε τόσο γρήγορα;

Ξέρω ότι είναι πολύ πιθανόν το παραπάνω ερώτημα να ταλαιπωρεί το μυαλό σου. Είναι σπάνιο να ξεπεράσει κάποιος τόσο γρήγορα το χωρισμό. Μπορεί να συμβεί. Αλλά είναι σπάνιο. Ακόμα όμως και σε αυτή την περίπτωση συμπεριφέρεται μάλλον με φιλικότητα παρά με αδιαφορία.΄

Έτσι στην πραγματικότητα μένουν δύο επιλογές:

Εκδίκηση ή προσπάθεια επανασύνδεσης.

Λοιπόν οτιδήποτε από τα δύο και αν συμβαίνει στην πραγματικότητα δεν έχει μεγάλη διαφορά. Η αδιαφορία χρησιμοποιείται πολύ συχνά ως μέσο για την επανασύνδεση. Ή για να είμαι πιο ακριβής ως μέρος μιας στρατηγικής με στόχο την επανασύνδεση. Και ένας από τους λόγους είναι ακριβώς επειδή προβληματίζει εσένα για το ποια είναι τα συναισθήματα του άλλου.

Πρέπει να διαβάσεις  Τι πρέπει να κάνεις αν ο/η πρώην σου θέλει να μείνετε φίλοι!

Τώρα στη δεύτερη περίπτωση: Η αδιαφορία ως εκδίκηση.

Είπα και παραπάνω ότι στην ουσία δεν υπάρχει διαφορά. Εξηγώ αμέσως. Η εκδίκηση είναι έντονο συναίσθημα. Και πίσω από αυτήν κρύβονται βαθύτερα συναισθήματα. Το ότι αυτά υπάρχουν ακόμα και αν είναι αρνητικά σημαίνει ένα και μόνο πράγμα:

Δεν σε έχει ξεπεράσει.

Έτσι αν ξέρεις τον τρόπο, μπορείς να διαχειριστείς τα παραπάνω συναισθήματα προκειμένου να κατευθύνεις τα πράγματα προς την πορεία που θέλεις. Όποια και αν είναι αυτή…

Μπορώ να σου δείξω τον τρόπο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι εγγραφή στα δωρεάν μαθήματα τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για να πετύχεις την επανασύνδεση. Μέσα από αυτά θα έχεις την δυνατότητα να μου στείλεις την δική σου περίπτωση και να σου απαντήσω δίνοντάς σου συμβουλές ειδικά για εσένα!

Συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις τον πρώην σου πίσω…

Μη χάνεις χρόνο.

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στη λίστα και κατέβασε τον δωρεάν οδηγό με τις βήμα – βήμα συμβουλές επανασύνδεσης.