Οι γυναίκες βρίσκονται παντού, στα μπαρ, στα κλαμπ, στις καφετέριες, στα μαγαζιά. Μπορείς να αλληλεπιδράσεις και να επικοινωνήσεις μαζί τους σε οποιοδήποτε μέρος και οποιαδήποτε στιγμή.

Θα έχεις σίγουρα παρατηρήσει πως υπάρχουν όμορφοι άντρες που δεν έχουν και μεγάλη επιτυχία με τις γυναίκες, ενώ κάποιοι που δε σου γεμίζουν το μάτι έχουν ιδιαίτερη πέραση σε αυτές.

Πώς όμως εσύ μπορείς να «ρίξεις» μία γυναίκα και να την κάνεις να σε θέλει?

Πριν ξεκινήσω να σου λέω ωμές οδηγίες για το τι να κάνεις, θα ήθελα πρώτα να σου δώσω λίγη τροφή για σκέψη. Το να «ρίξεις» μια γυναίκα δεν είναι αυτοσκοπός, ούτε το κύριο αποτέλεσμα μιας προσπάθειας. Ο σκοπός σου εδώ είναι να αλληλεπιδράσεις με μια γυναίκα, να επικοινωνήσεις. Σε αντίθετη περίπτωση έχεις χάσει πριν μπεις καν στο «παιχνίδι».

Για να καταλάβεις ακόμα περισσότερο τι εννοώ, ρίξε μια ματιά στο ebook με τίτλο «Το Παιχνίδι σε Μπαρ και Κλαμπ», όπου θα βρεις μια λεπτομερή ανάλυση του πως να έχεις αυθεντική αλληλεπίδραση και επικοινωνία με τις γυναίκες.

Το πρόβλημα με τους περισσότερους άντρες είναι ότι πάνε να μιλήσουν σε μια κοπέλα έχοντας στο μυαλό τους τι θέλουν να κάνουν μαζί της. Εκεί είναι που χάνουν και το παιχνίδι.

Όπως σου είπα και πριν, το «παιχνίδι» δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι μορφή επικοινωνίας. Για να μπορέσεις να επικοινωνήσεις  πραγματικά με μια γυναίκα θα πρέπει να διεγείρεις τα συναισθήματα και τη φαντασία της. Για να μπορέσεις να μπεις σε αυτή τη νοοτροπία θα πρέπει να ακολουθήσεις κατά γράμμα τρεις βασικούς κανόνες.

Είσαι έτοιμος? Φύγαμε!

Αναγνώρισε τα συναισθήματά της

Ξέχνα για λίγο τον εαυτό σου, το εγώ σου και τα θέλω σου. Σκοπός σου είναι να τη γνωρίσεις, να μάθεις γι’ αυτήν και να επικοινωνήσεις μαζί της. Για να  το κάνεις αυτό θα πρέπει να μάθεις για τα συναισθήματά της – το πώς νιώθει. Συγχαρητήρια, μόλις έκανες το πρώτο βήμα! Από εδώ και πέρα θα πρέπει να διεγείρεις τα συναισθήματα του κρύβει μέσα της για να προκαλέσεις και τις αντίστοιχες αντιδράσεις. Πώς όμως μπορείς να το κάνεις αυτό?

Διέγειρε τη φαντασία της

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβεις ότι οι γυναίκες λειτουργούν με το συναίσθημα και επικοινωνούν συνεχώς τα συναισθήματά τους. Θα πρέπει να βάλεις καλά στο μυαλό σου ότι η φαντασία της αποτελεί το κλειδί για τα συναισθήματα που θα νιώθει για εσένα. Το μόνο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να εξάψεις τη φαντασία της και να την οδηγήσεις εκεί που θέλεις εσύ. Και για να το καταφέρεις αυτό θα πρέπει…

Χτίσε την Επικοινωνία σου

Οι γυναίκες είναι επικοινωνιακά πλάσματα και δίνουν μεγάλη σημασία στις λέξεις, αλλά τον τρόπο με τον οποίο αυτές λέγονται. Μέσω αυτών διεγείρουν τη φαντασία και τα συναισθήματά τους.

Αν θες να δεις πραγματική βελτίωση στον τομέα της επικοινωνία σου με τις γυναίκες και να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας μαζί τους θα πρέπει να μάθεις τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τα λόγια σου όπως δεν έχεις φανταστεί μέχρι τώρα. Αν δεν καταφέρεις να ξυπνήσεις τα συναισθήματα του πάθους θα ακούσεις την κλασική ατάκα «Σε βλέπω σαν φίλο».

Αυτή τη στιγμή έχεις κάνει το πρώτο βήμα μαθαίνοντας την ουσία του «παιχνιδιού«. Έχοντας πλέον τη νοοτροπία της επικοινωνίας και της αλληλεπίδρασης σου ανοίγονται καινούριοι ορίζοντες. Για να μάθεις περαιτέρω πως να δομείς την επικοινωνία σου, αλλά και πως να διεγείρεις τη φαντασία των γυναικών διάβασε το ebοok με τίτλο «Πώς να έχετε όποια Γυναίκα Θέλετε».

Πρέπει να διαβάσεις  Γλώσσα του σώματος και φλερτ: Διάβασε τα σημάδια!